Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hol rontják el azok az emberek...

Hol rontják el azok az emberek, akik isznak, és hányak emiatt?

Figyelt kérdés

Én már ittem párszor whiskeyt- pálinkát, bort, pezsgőt, likőrt, vodkát, és még sose hánytam emiatt.

Azok az emberek, akik berúgnak, és utána hánynak emiatt, mit csinálnak?

Mit csinálnak, hogy hányak, és én miért nem hányok az alkoholtól?

2012. márc. 2. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
ez függ azért attól is hogy ki hogy bírja az alkoholt, mit mivel iszik milyen mennyiségben és persze minőségben, üres gyomorra iszik vagy sem. szerintem örülj hoyg nem hánysz ez egy olyan visszajelzés hogy azért nem fordult fel annyira a gyomrod ,lehetséges hogy neked dupla annyit kell innod ahhoz hogy rókázz egyet. ismerek olyat aki már 2 pohár bortól be tud rúgni....stb
2012. márc. 2. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
A gyomor érzékenységétől függ, nekem pl túl erős az öklendezési reflexem, a halszálkától is öklendezek és elmegy az étvágyam, a fogorvosok is szeretnek ezzel szivatni h mit nyavlyok amikor bedugja a torkomba a spatulát. Meg a piák erős íze szintén hányingerfokozó, ha gyorsan vizet iszik rá az ember akkor nem lesz akkora hányinger.
2012. márc. 2. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
igen, mindenki mást bir. üres gyomorra ittam, kihánytam. de ami nálam betesz az a pezsgő. szeretem, de előre kell innom. mert ha már ittam párat, és utanna iszom pezsgőt, akkor kijön :S
2012. márc. 2. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Tegnap pont ittam sört, vörösboros kólát, rumos kólát, és rumos vörösboros kólát. Összesen 2 sört, 3 feles rumot, és fél üveg bort, hozzáteszem a sör olyan volt, hogy kocsmába került 170Ft-ba a vörösbor drága kisboltban 350-be és a rum ugyanebben a kisboltban 2 deci 650-be, szóval minden kommersz volt, és mégsem hánytam, volt amikor meg csak sört(Soproni) és fröccsöt(1000Ft-os borból) ittam, és mégis szétokádtam magam, mert 2 liter sör, és 2 litr fröccs volt. Nálam csak a mennyiségtől függ, attól nem, hogy hány félét keverek, és milyen minőség.
2012. márc. 3. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!