Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kedvenc alkoholos italotok?

Kedvenc alkoholos italotok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 21:16
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
mézes vörösbor, tequila naranccsal, fahéjjal, mézes vilmos, abszint
2010. jún. 17. 15:46
 32/35 anonim válasza:
SÖR,Whisky, ALMABOR!!!!!!!!!,Rozé,Barackpálinka.
2010. jún. 20. 00:36
 33/35 anonim válasza:
Zwack Unicum
2010. júl. 10. 09:45
 34/35 anonim válasza:
almabor (cider) minden mennyiségben, ez az új itókám, amiből rohadt sok féle van, naggggyon finom, és csalóka :)
2010. aug. 25. 10:14
 35/35 anonim válasza:

Szerintem sincs,a magyar pálinkának párja.(Kárpátiás vagyok én is)Márcsak azért sem,mert mi is pálinkát főzetünk,szinte állandóan.LEfogadom hogy apu pálinkájától nincs jobb...(körte,szilva,szőlő,meggy,barack,cseresznye)

Kedvenceim:sör,pálesz,bacardi breezer,bor

A férfias italokat kedvelem,röviditalokat,erőseket...pedig egy elég fiatal nő vagyok:)

Mondjuk amennyiszer én alkoholba mártom a nyelvem nem árt meg,de ha ez megtörténik akkor nem egy doboz sör megy le kis kupica kíséretével:)

Évente kb.4-5 alkalommal iszok,buli,újév.

2010. dec. 31. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!