Gabor9 kérdése:
Royal, Kalinka, vagy Finlandia?
Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 19:29
2/22 Phoney válasza:
A Finlandiának a nyomába sem ér a másik kettő. Mondjuk általában annyival olcsóbbak is.
3/22 anonim válasza:
Finlandia!!Én nem szeretem nagyon az erős italokat,a vodkát is csak vmivel felhígitva szoktam inni,de a finlandia isteni önmagában is!:)
4/22 anonim válasza:
Finlandia,de ha nincs most rá úgy pénzed,akkor Kalinka.
6/22 A kérdező kommentje:
Egyetértek veletek, szerintem is. A Finlandia nagyon ütős, Cappy Ice Fruit-tal okozott jó sok boldog órát a haverokkal:) De a Kalinka se rossz, bár az tényleg eggyel alacsonyabb kategória.
2012. jan. 21. 23:25
7/22 anonim válasza:
Hát cappy ice fruittal felontve gyakorlatilag mind1 hogy kalinka vagy finlandia vodkát iszol igy a finlandiával csak a pénzedet pazarolod. De tisztán egyértelmuen a Finlandia. Nagyon jo pia szerintem is.
8/22 A kérdező kommentje:
utsóval tökre egyetértek, simán a Finlandia, viszont ha keverjük akkor tökéletes a Kalinka v a Royal is.
2012. jan. 22. 18:42
9/22 anonim válasza:
Szerintem a Kalinka se rossz, én ha vodkát akarok akkor Kalinkát veszek, ha van annyi pénzem amiből kijönne egy Finlandia, akkor már inkább Jägert veszek, vagy valami jó Whiskyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!