Miért nem tudok berugni? Hány % kell hozzá?!
Figyelt kérdés
hány % alkoholt kell meginnom hogy "berugjak"
eddig sajnos sosem sikerült :D
2009. máj. 21. 18:43
2/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon sok alkohol kell ahhoz, hogy kiüssem magam. Fél liter 40%-os piától még csak vidámabb leszek, ahhoz, hogy hánnyak, már kell másfél liter ágyaspálesz is :D
3/7 anonim válasza:
Na,most,hogy így bírod az alkoholt,ideje lenne megtanulni helyesen írni!
Hogy a kérdésre is válaszoljak,próbáld ki,hogy egész nap nem eszel semmit,majd legurítasz 4-5 feles pálinkát/vodkát/bármi töményet,hidd el,hogy nem marad el a hatás.
Egyébként mi az,hogy hány % alkoholt....?
Óvoda.
4/7 anonim válasza:
Mutass egy szót, amit nem írtam helyesen :)
5/7 anonim válasza:
pl. a hánnyak,az elég gáz.Helyesen: hányjak.
6/7 anonim válasza:
ne rúgj be üres gyomorra, utaánna még jobban fogod bírni a piát, tapasztalat:D
3 nap kaja és alvás nélkül, csak pia ( gólyatábor volt), azóta se voltam részeg... , pedig nem fogom vissza magam
7/7 anonim válasza:
Szerintem csak fel szerettél volna ezzel vágni (bár nem tudom kit vettél ezzel le a lábáról..), olyan nincs, hogy nem tudsz berúgni. Igyál meg 1-2 üveg Kalinka Vodkát (az nem annyira lóhugy, és nem olyan vészes árban sem) és garantáltan ki leszel ütve. Egyébként mi értelme van annak, hogy KO-ra iszod magad? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!