Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az édes pezsgőtől másnak is...

Az édes pezsgőtől másnak is fáj a feje?

Figyelt kérdés
Eddig édes pezsgőt ittam csak, de másnap mindig fájt a fejem. Állítólag ha szárazat innék, akkor nem lenne ilyen gond. Vélemény? Tapasztalat erről? nem a mennyiséggel volt am gond :P
2011. dec. 30. 17:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Régebben a vodka ment nálam, abból elég sok lement, és nem voltam tőle másnapos, de ha viszont már két féle vodkát összeittam akkor kész :S milyen finnyás belem van :DD

2-2üveg száraz-félszáraz bb lesz am :D többieket meg úgyse tudom befolyásolni h milyet hozzanak :D

2011. dec. 30. 18:31
 12/19 anonim ***** válasza:

Jó döntés!:)

BÚÉK!!!:))

2011. dec. 30. 18:35
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi :) Viszont nektek is :)
2011. dec. 30. 18:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Hú, én erre még sosem gondoltam, illetve nem is figyeltem, hogy van-e összefüggés. Édes pezsgőt vettem holnapra, hát majd figyelni fogom, hogy másnap fájni fog-e a fejem :)
2011. dec. 30. 20:01
 15/19 A kérdező kommentje:
okés :) majd számolj be nekünk róla :)
2011. dec. 30. 20:10
 16/19 anonim ***** válasza:
nekem csaka pezsgőtöl fáj a fejem. mondjuk én életembe egyszer ittam csak azt hiszem félszárazat vagy valami hasonlót, de nem édeset. csak édeset iszom :) de ha pezsgőzök, midig fáj a fejem másnap :D :D
2011. dec. 31. 05:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Edződni kell!!:))pár próbálkozás után már egészen jól meg tudja ítélni az ember, hogy mitől is fáj a feje...:)

Fejfájásmentes boldog új évet Mindenkinek!!!:)

2011. dec. 31. 11:55
 18/19 A kérdező kommentje:
na szval vettem 3üveg száraz BB-t, fejem fáj, bár nem tom mitől m vegyítve lett mással is :D Bár a 3-ból csak kb 1.5et ittam én...ja, am Boldogat mindenkinek :)
2012. jan. 1. 11:08
 19/19 A kérdező kommentje:
hmm lehet csak kelni volt rossz, de már nem is fáj a fejem, pedig nem vettem be gyógyszert :D
2012. jan. 1. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!