Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha megiszok egy üveg bort...

Ha megiszok egy üveg bort buli előtt az jó a súlyomhoz képest (55kg/N)? Vagy ez már sok lenne és hánynék?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 00:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát ha én megiszok egy üveg bort, akkor csak kicsit szédülök, és jó kedvem van, de én 88kg vagyok, de én is jártam úgy, hogy bitang sokat hánytam, mert fél óra alatt megittam fél liter 21%-os házibort, 1 deci töményet, meg 3 sört. Ha nem sokat ittál még életedbe, akkor ehhez a testtömeghez kicsit sok egy üveg bor ez mondjuk attól is függ, hogy mennyi az alkoholtartalma mert nem mindegy azért hogy 10 vagy 15%, szerintem ha megiszol egy egész üveggel, akkor azt 3-4 óra alatt tedd. Jó piálást:)
2011. dec. 30. 20:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Ennyit nem érdemes meginni 1-2 óra alatt. Szerintem bőven elég, ha a felét fogyasztod el, jó eséllyel azt is már megérzed. Gondolom a buliban úgyis iszol utána még. Sajnos könnyű elvetni a sulykot, úgyhogy szerintem jobb, ha egyszerre relatíve keveset iszol, pl. egy deci bort, aztán utána jó pár perccel később úgyis érezni fogod, belefér-e a következő.
2011. dec. 30. 23:08
 13/13 anonim válasza:
nem jo választás a bor szerintem olcso és ki szárit büdös a lehelet utána föleg másnap és nagyon tud fejfájást okozni másnapra igyál valami kevertet inkább likört
2012. febr. 28. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!