Bacardi Breezerhez hasonló italok?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy alapból nem szeretem a piát, még soha nem voltam igazán részeg, csak annyit iszom, hogy egy picit megérezzem és spicces legyek, jól érezzem magam és társaságban feloldódjak. Kedvencem a Bacardi Breezer (bár tudom, ehhez sokat kell inni ahogy hogy megérezzem...), az eddigi egyetlen alkohol amit kipróbáltam és ízlett. :D
Tudnátok a Breezerhez hasonló italokat írni, tehát aminek kevés az alkoholtartalma, finom, és lehetőleg az ízén sem nagyon érződik, hogy alkoholos?
2011. dec. 28. 19:21
1/3 anonim válasza:
Most a pennyben lehet kapni, bár nevet nem tudok mondani, viszont most akciós, olyan 170 körüli, van narancsos és limeos.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
ez tulajdonképpen egy breezer másolat, sokkal szarabb íze van, de olcsóbb. Szerintem még kipróbálhatod a citromos sört, abból is rengeteget kéne meginni hogy berúgj, de 4-5 doboz ahhoz már elég, hogy megérezd, és olcsóbb mint a breezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!