16 ezer forintból 9 emberre mit?
9en leszünk szilveszterre alapozni, úgy gondoltuk mindenki ad bele 2ezret. Egy valaki pénz helyett házi-pálinkát hoz ígyhát csak 16 ezer forintunk marad.
A kérés egy whiskey volt többi rám marad. Mit ajánlotok ?
pl azt, hogy ne rúgjatok be
csináljatok egy bólét
2-3 üveg finom bort és 2 üveg normális pezsgőt vegyetek
Vegyél
- 2 kg virslit, mustárt, 2 kg kenyeret...
- az Auchanban kimérve sós aprósüteményből 2-3 kg-ot...
- dobozos (1 kg-os) édes aprósüteményből 2-3 dobozzal...
- 5 üveg pezsgőt...
- 2-3 literes borból lehet forralt bort vagy bólét csinálni (forralt bort 1-1 arányban vízzel +fahéjjal, +cukorral kell készíteni; bóléhoz kell 1 üveg pezsgő +narancs és egyéb kompót-gyümölcsök)...
Szerintem ez kijön 16ezerből és 9 embernek elég egy estére hajnalig!... :-))
Ha "biztonsági tartalékot" akarsz, akkor vegyél még 2 kg kenyeret, zsírt, vöröshagymát és lehet vöröshagymás-zsíroskenyeret is adni a vendégeknek, ha már fogyóban a kaja...
szerintem ne szarozz! 10üveg pezsgő es ha mindenki megiszik egy üveggel attól ha nem megy még egy feles pálesz meg amit írtál whiskey akkor az tuti elég én is így szoktam este 6-8ig vagy 3feles pálesz(ami sok) aztán 8-9 ig kaja aztán 9-10ig fél üveg pezsgő majd 10-12 ig a mási fele
én nem szeretem már az édeset de az általában mindenkinek bejön BB fehér édes kb 7-800ft/üveg és még marad is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!