Csak sörtől nem lehet berúgni, igaz?
Mármint úgy, hogy másnap nem emlékszel semmire.
Töménytől be lehet, az nyilvánvaló, de 4-5 %-os sörtől???
előbb alszol el vagy hányod ki, mint hogy megtudj inni 15 sört.
Próbáld ki, nem fog menni.
Szerintem két féleképpen lehetséges ennyi sört meginni:
1. szórakozóhelyen ahol felvizezik és a 6. után tulajdonképpen már észre veszi az ember hogy szinte vizet iszik...
2. Délben elkezd valaki inni. 1 doboz sör fél óra alatt legurul, ha odafigyel az ember. És közben pl ropogtat valamit ami felszívja egy kicsit. Déltől éjfélig az 12 óra, tehát 24 sör lecsúszhat, de 12 biztos...
"előbb alszol el vagy hányod ki, mint hogy megtudj inni 15 sört.
Próbáld ki, nem fog menni."
Inkább kihagyom. Én eddig 9-et ittam meg, de ez volt a rekord. Viszont NEM MINDEGY hogy azt a bizonyos mennyiségű sört mennyi idő alatt issza meg valaki (szerintem). Én a 9-et du. 3 órától kb. 10-ig ittam meg és ettem is közben legalább 2x.
Viszont a nagy helyzet, hogy a sörtől szerintem mindenki sokkal gyakrabban látogatja az illemhelyet és emiatt mire a harmadik sör bemegy, az első kettő meg már kimegy :-) Vagy ez nem általánosítható? :-)
nos én egyetemista vagyok, mérnökhallgató és mi tudunk inni rendesen. Én magam nagydarab vagyok, a sör a kedvenc italom, általában azt iszok, 12-13 az már nagyon max, de akkor már hány az ember meg bealszik. 15-öt maximum csapoltsörből lehet inni, mert Magyarországon a csapoltsör nem sör, mert agyon van vízezve.
15-öt üveges sörből nem lehet meginni.
Nem hiszem hogy abból álla bulid hogy számolod egész este mindig odafigyelve hányat fogyasztottak a barátaid.
Csak ajánlani tudom, próbáld ki, NEM fog menni 15 üveges sör megivása 4-5-6-7 óra alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!