Van most az agyadba? :-)
Figyelt kérdés
Ha igen, mi és mennyi? ;-)
Tudod, ma jön a Mikulás bácsi! Becsípsz ennek örömére? :-)
2011. dec. 5. 17:20
1/17 anonim válasza:
Te jó ég! Én a kérdésed miatt csípek ma be! :)
2/17 anonim válasza:
én, ha jön a mikulás,a seggébe csípek:))
3/17 anonim válasza:
Semmi. Furi kérdés minden esetre....
4/17 A kérdező kommentje:
Semmi? Még lehet! Érted...1x élsz Te is! Mikor, ha nem ünnepekkor?! :-) Egészségetekre! (annak, aki iszik is valamit) ;-)
2011. dec. 5. 18:14
5/17 anonim válasza:
Én iszok, teát.
Alkoholt ünnepre sem, miért ünnep, ha nem emlékszem rá?
6/17 anonim válasza:
Háát, ha Miklós lennék, talán még hörpintenék is egyet a haverokkal....de mivel nőböl vagyok, inkább a mikulás csomagjára lennék kiváncsi:))
7/17 anonim válasza:
Be, bizony!! Remélem hoz egy kis cefrét... :))
9/17 anonim válasza:
most ittam egy pohár, hideg, gyöngyöző isteni finom félszáraz pezsgőt:) de még nem szállt a fejembe...
10/17 A kérdező kommentje:
a Mikulás már volt, de MOST (amikor a kérdést olvasod) van-e az agyadba? :-) Ha van az jó. De kérdés hogy mi és mennyi?! Oszd meg velem kérlek! ;-)
2011. dec. 7. 19:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!