A cefréhez milyen élesztőt szoktak adni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 19:21
2/2 Phoney válasza:
A magyar házipálinkafőző elit sima sütőélesztőt használ, vagy szükség esetén hidegtűrőt.
A gyümölcsökön lévő vadélesztők mindenféle más anyagot is termelnek alkoholon kívül, amiknek egy rendes pálinkában nincs helye. Ezeket direkt le is szokták mosni a gyümölcsről, meg hát a gyümölcsöt egyébként is meg kell mosni cefrézés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!