Szerintetek jó még ez a pezsgő?
Figyelt kérdés
Nyertem egy pezsgőt még 1996-ban, amit még nem bontottunk fel. Félek felbontani, nem romlott még meg?2011. nov. 22. 18:14
1/4 anonim válasza:
Szerintem sajnos az már nem jó. mi is jártunk már így, az őrizgetett pezsgő buborék nélküli volt, és egy buggyant borra emlékeztető íze. ki kellett önteni.(ráadásul barátokkal együtt akartuk meginni, egy közös emlék kapcsán ) szerencsére volt másik, ami mostani évjáratú, de finom volt :)
2/4 anonim válasza:
Bontsd fel, próba szerencse. Maximum kiöntöd. Ha nem jó, akkor az eléggé feltűnő lesz, az első válaszból ez látszódik is.
3/4 anonim válasza:
biztos már megerjedt kicsit. Nem feltétlenül rossz mert ugye vannak olyan minőségi pezsgők amik 20-30 évig érlelődnek. Kostold meg ,és meglátod ,hogy jó e még...
4/4 Corroded2012 válasza:
Egy jó pezsgő sokáig eláll és ha az nem "süsü" pezsgő akkor szerintem nyugodtan idd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!