Nő vagyok, üvegből/dobozból iszom a sört. Gáz?
Figyelt kérdés
Ha megkívánja a társaság vagy a hely, ahol iszom akkor persze elegáns pohár, de itthon üvegből ill dobozból szeretem inni, így esik jól.
Lakótársnőim meg rossz szemmel nézik, azt mondták az alkoholizmus kezdete és nem illik egy nőhöz, tróger szokás, még a pasijaiknak is poharat nyomnak a kezükbe.
Szerintetek is illetlen dolog még itthon is? Vagy csak mert csaj vagyok?
2011. okt. 22. 21:51
11/14 anonim válasza:
Semmi baj nincs ezzel, a viselkedésedet nehogy már elcs*szett sztereotípiák, társadalmi minták határozzák meg.
Egyébként ha kitöltöd megfelelő pohárba, az elvileg jobban kiadja az ízét is, de pl. a magyar tömegsöröknek oly' mindegy.
12/14 anonim válasza:
Én dobozból nem szeretem, de ha nincs más akkor megiszom :D Dobozból nemtudom folyamatosan inni csak kortyokban.
13/14 anonim válasza:
Én szerintem üvegből a legfinomabb:D de egyébként meg csak az a gáz amit te annak érzel...
14/14 anonim válasza:
Szerintem igen, egy nő adjon magára, ne legyen tahó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!