Hány cukorfokos mustból van jó bor?
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 08:31
1/8 doboszoli válasza:
A 20 mustfokot azért illik megközelítenie, már csak a bor későbbi stabilitása szempontjából is. Bár a tárolás biztonsága sok egyébtől is függ.
2/8 anonim válasza:
Attól függ, milyen szőlőből készül.
4/8 A kérdező kommentje:
otelló, és vegyes fehér szölő mustokra gondoltam.
2011. okt. 16. 09:57
5/8 doboszoli válasza:
Nem a Kérdezőnek írtam, hanem a 67%-osnak.
Mindig szívesen tanulok új dolgot...
6/8 A kérdező kommentje:
úgy hallom a "szakértőktől",hogy 20 fok fölött jó a must.ez igaz?
2011. okt. 16. 20:57
7/8 anonim válasza:
20 fok fölött jó, nekem ált. 22-23 fokos szokott lenni.
8/8 anonim válasza:
A mennyiségtől függ ha kevés gyorsan elfogy 17 fokos is elég de ha sok és sokáig akarod tárolni legalább 20 fokos legyen .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!