Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hány cukorfokos mustból van...

Hány cukorfokos mustból van jó bor?

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 08:31
 1/8 doboszoli ***** válasza:
A 20 mustfokot azért illik megközelítenie, már csak a bor későbbi stabilitása szempontjából is. Bár a tárolás biztonsága sok egyébtől is függ.
2011. okt. 16. 09:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen szőlőből készül.
2011. okt. 16. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 doboszoli ***** válasza:
Kifejtenéd ezt bővebben?
2011. okt. 16. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
otelló, és vegyes fehér szölő mustokra gondoltam.
2011. okt. 16. 09:57
 5/8 doboszoli ***** válasza:

Nem a Kérdezőnek írtam, hanem a 67%-osnak.

Mindig szívesen tanulok új dolgot...

2011. okt. 16. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
úgy hallom a "szakértőktől",hogy 20 fok fölött jó a must.ez igaz?
2011. okt. 16. 20:57
 7/8 anonim válasza:
20 fok fölött jó, nekem ált. 22-23 fokos szokott lenni.
2011. okt. 17. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
A mennyiségtől függ ha kevés gyorsan elfogy 17 fokos is elég de ha sok és sokáig akarod tárolni legalább 20 fokos legyen .
2011. okt. 23. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!