Sierra tequila milyen, mennyibe kerül, megéri?
Rossz. Az egyik legrosszabb dolog, amit ennyi pénzért venni lehet. Szerintem az egyetlen normális tequila amit normális áron (valami 4700) kapni lehet az országban, az El Jumador 100% Agave Reposado az auchanban (máshol még nem láttam).
Sóval-citrommal persze „jó”, de akkor ne dobj ki rá ennyi pénzt, vannak 2000 forintos tekilák is a teszkóban, kb annyira jók, mint a sierra.
[link] – hogy érthetőbb legyen a gagyitequila problémája.
Szia! Én szeretem a tekilát.. A kedvencem.. Annak ellenére, hogy fáj, mar és éget amikor lecsúszik.. és minden alkalommal bekönnyezek tőle. :D De nem rossz.
Naranccsal és fahéjjal jobb, mint citrommal és sóval. Ha jól tudom a Gold-ot adják a narancs+fahéj kombóval és a Silvert a citrom+só kombóval.
Kezedre a 'port', tekila és a gyümölcs.. Kezedről lenyalod, lehúzod a tekilát majd bekapod a szádba a gyümit és szívod, mert állatra égeti a torkodat a tekila.. :)
Van olyan ismerősöm, aki tisztán issza, nem nyal előtte és nincs gyümi utána.. na őt tisztelem. :D A sót mi is kihagytuk tegnap, de az a citrom azért kellett.. :)
Próbáld ki szerintem.. megéri. Sokáig én sem akartam, mert mindig figyeltem a többiek arcát ivás közben.. Aztán nyár elején kipróbáltam.. azóta ha buli van, akkor tekila is van. :D
Szia! Nekem a Tequila a kedvencem, mindig minden mennyiségben! Nagybátyám a Hamburgi Borco italforgalmazó cégnél dolgozott a 12-es raktár vezetője volt. A cégről tudni kell, hogy csakis minőségi italokat forgalmaznak és terítenek a világ összes pontjáról és a legjobb minőségű italokkal foglalkoznak, most már leányvállalatokon keresztül is így több féle Tequlilát is volt szerencsém végig próbálni, de csakis a Sierra!! A cégnél a legmagasabb vezetők is arra esküsznek! Mind az 7 fajtából ittam, a szürkekalapos az egy szar mixelt, Milleneumi kiadásokat nem lehet azt hiszem már kapni, de Antiguo-t tudom ajnlani!! Nálam a sorrend a fekete kalapos aztán aztán aztán a gold majd a klasszikus silver piros kalapos.
Antiguo-t magában igyál, goldot fahéjjal és narancsal a silvert pedig sóval és citrommal!! És ne halgass mára bárki bármi mást ajánl, Sierra a király!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!