Mennyi kannást tudsz meginni, anélkül hogy berúgnál? :D
11:43
ezt a gyönyörű megfogalmazást!!!!!! ezt lopom :D magam se mondhattam volna szebben.
"Az igazi kannás az, amit a haverok szereznek műanyag marmonkannában, nem tudni honnan, nincs benne szőlő, és ha iszol egy pohárral, egész este rosszul vagy. "
am mi Keceli házi meggybort iszunk az kegyetlen szar de a meggy aroma segít rajta. eredetileg fehér volt de nem kelt el mind és ki tudja hogyan pár óra alatt vörös lett. :D
mi 3 literes kimosott ecetes ballonokból isszuk az az igazi :D általában fejenként 2 ilyen ballonnal vágunk be de az első vége felé érzem h forog ez az :D utána megyünk vodkázni meg pálinkázni, de h akkor mi történik utána ne kérdezd mert nem tudom :)
Néhány száz forintos 0,75-ös üveges bornak vagy pezsgőnek kb. fele kell, h spicces legyek. (Némi mozgáskoordinációs zavar, kis szédülés, ilyenek.)
Ha meginnám egyszerre az egészet, nyilván jól beb*sznék, de nem szoktam annyit.
Kannásról nem tudok nyilatkozni, de ha az alkoholtartalma hasonló (11-13 % körül), nyilván abból is hasonló mennyiség kéne. Csak szerintem az íze nem lehet túl jó, meg azért esztétikailag is sokkal szebb egy üveg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!