JÉZUSOM! Ez igaz? (a francot rövid, olvasd el! )
Figyelt kérdés
Valahol azt hallodtam, hogy az energiaitalokban van bikasperma!! és ez igaz... ÚRITEN!! Ehhez mit szóltok? (NEM KAMU)2011. szept. 28. 18:12
11/31 A kérdező kommentje:
ahham... akkorsem iszom többet...
2011. szept. 28. 18:23
12/31 anonim válasza:
szerintem ez nem igaz. Régen azt mondták, hogy a Milka csoki attól finom, hogy szarvasvér van benne. az is kamu volt
de az igaz, hogy a pálmasodró nevű állat ürülékéből készítik a különleges kávét. Hallottam lóspermás kávéról is Új-Zélandból.
13/31 anonim válasza:
Különben mindegy is, honnan van, a taurin semmiképpen nem javasolt olyan nagy mennyiségben, amekkorában manapság a kiskamaszok fogyasztják. Úgyhogy talán nem is baj, ha azt hiszik, hogy sperma és megundorodnak tőle.
14/31 anonim válasza:
ma 18:23
Nem épp az ürülékéből állítják elő, hanem megetetik vele a kávébabot egyben, amit nem tud megemészteni.
15/31 anonim válasza:
A Camel cigiben meg teveszar van, de aki veszi, pont azért veszi.
16/31 anonim válasza:
12 Évesen napi két doboz energiaitalt ivott?????? Hát ne csodálkozzon senki, hogy belehalt! Ez nem gyerekeknek lett kitalálva!
18/31 anonim válasza:
Nos egy kis nyomozgatás következménye ez lett: "Taurin: Csecsemők számára esszenciális aminosav. Az anyatejben is megtalálható. Elsősorban állati eredetű ételek tartalmazzák: hal, húsok (főleg bárány) és belsőségek." ERGO csecsemőkorodban is kaptál taurint, mondjuk az energiaitalt nem nagyon kéne naponta 10-szer bevedelni...
19/31 anonim válasza:
Az energia ital a koffein miatt káros, nem a taurin miatt.
20/31 anonim válasza:
Azért nem csak a koffein miatt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!