Van kapcsolat a testsúly és az alkoholállóság között?
Figyelt kérdés
Ki lehet számolni hogy egy adott tömegű ember mennyi alkoholt bír lerészegedés nélkül meginni?2011. szept. 24. 08:10
1/2 anonim válasza:
Elvileg igen, kiszámolható.
Gyakorlatilag az van, hogy akinek gyors az anyagcseréje, annál gyorsan felszívódik az alkohol is, pl. a férjem folyton zabál, mégis vékony, és három sörtől képes beállni.
Nekem lassú az anyagcserém, folyton fogyózok, mégis mindig van rajtam felesleg, és az alkohol is lassan szívódik fel. Pl. délutántól estig elnyalogattunk 3 deci pálinkát, egy kis sört, bort, és nem látszott meg, hogy ittam.
Voltam már több-kevesebb, és pont annyi piát bírok, függetlenül attól, mennyi a testsúlyom.
(Ez sajnálatos módon 20 kg eltérésre is kivetíthetem.:( )
2/2 anonim válasza:
54 kg vagyok, és túl jól bírom az alkoholt...bár sokan nem hiszik el, amíg le nem ülök velük inni...így járt egy haverom is, nekiültünk egy nagy üveg Jagernek...elfogyott...én még kocsmáztam, meg buliztam, őt meg haza kellett vinni, és reggel az autóban ébredt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!