Vodka, pálinka, whisky, rum, stb. márkákat ismertek ami legyen akármilyen drága is de jó minőségű?
Vodka: általában Royal-t szoktunk inni, de néha Rachmaninoff is kerül a kosárba.
Whisky: nem szeretem annyira a whisky-t, életemben először ettől hánytam, de múltkor mégis ittam. Old Smuggler volt, és isteni finom! Diós illata volt, és ami még király volt benne, nem voltam másnapos utána.
Pálinka: Csak a házi, amúgy meg a Hírös Kecskeméti a jó.
Whisky-ből egyértelműen a Jack Daniel's-t mondom, ami bármelyik boltban vagy kocsmában kapható, és igaz hogy jóval drágább, mint a Johnny Walker vagy a Ballantines, de a Jack-nek azt az egyedi kellemesen szenes utóízét nem lehet megúnni - szerintem, különlegesen finom whisky!
Személy szerint én a sima vodkát nem szeretem, mert íztelen, egyszerűen csak szeszes víz, nem több, így csak általánosságban tudom ajánlani a hétköznapi nagy márkákat: Royal, Kalinka, vagy Finlandia.
Rumot nem ismerek, pálinkából pedig én is egyértelműen csakis házit ajánlok, a boltit messze kerüld el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!