Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi az alkoholizálás lényege,...

Mi az alkoholizálás lényege, folyamata?

Figyelt kérdés

Még sosem voltam úgy berúgva, mint mások amikor megállni nem bírnak, ordibálnak, hangoskodnak, ökörködnek, baromkodnak.

Én csak annyit iszom, hogy érezzem az alkohol picike hatását, és annyi volt, hogy mindenen nevettem, meg nyomott lett a fejem.

De, érdekel, hogy mit éreznek mások amikor annyira berúgnak, hogy azt sem tudják, mi történik velük, és teljesen más személyiségük lesz az embereknek, mindent kimondanak amit éreznek, gondolnak, semmi sem számít.

El lehet azt mondani, hogy milyen érzés, folyamat folyik le ilyenkor az emberben?

Például, miért kell mindent kimondaniuk, amit józanul pénzért sem mondanának ki, csinálnának?

Miért szédülnek folyamatosan, miért esnek el egy helyben állva?

Miért kérdeznek folyton értelmetlen, hülyeségeket, és miért mondanak ilyeneket, miért égetik magukat mások előtt?

És miért nem gondolnak arra, hogy meg sérülhetnek, meghalhatnak hogy nem állunk be a száguldó autó elé, hogy "majd én megállítom"?

Ezeket el tudja valaki magyarázni, aki már sokat volt ilyen állapotban, vagy nem lehet?

2011. szept. 16. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:

"akkor úgy tűnik, jó ötlet"

és tényleg, akkor az ember úgy érzi, ez a leghelyesebb dolog amit tehet, azt hiszi vicces, ha beáll az mozgásban lévő autó elé, stb...

2011. szept. 16. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Elveszíti az itéloképességét. Ézért mond ki, tesz meg dolgokat
2011. szept. 16. 19:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kell a csák norisz fílingig inni, én is mindig csak sztállónéig esetleg bruce willisig iszom magam, tehát jó kedvem van, keménynek érzem magam:D semmi több:D nem akarok autókat megállítani az országúton:D
2011. szept. 22. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!