Hány sört tudsz meginni egy otthoni focimeccs megtekintése alatt?
Korra és testtömegre is kíváncsi vagyok, és hogy milyen rendszerességgel sörözöl.
Nekem 9 doboz Kőbányai a recordom :-)
Kaptál már kettőt is, remélem értékelted! :-)
19:56, 20:21
Pedro
Leszámítva hogy nem szoktam meccset nézni, 90 perc alatt 3 simán lemegy ha mondjuk filmet nézek.
Ez nem rekord, ha arra menne akkor nem okozna gondot többet elpakolni. De egy üveg Unikumot is simán le lehet gyűrni másfél óra alatt egyedül. Persze akkor az eredményt csak a másnapi újságból tudná a delikvens.. :)
25F
Soha nem iszok sört,mert utálom,és irtó büdös.
De egy jó 2 órás filmnél simán elkortyolgatok egy üveg pezsgőt vagy Baileys krémlikőrt
38/N
nem szoktam versenyt rendezni, hogy minél többet megigyak, mert én a focira koncentrálok, ha már egyszer leülök.
elfogy két üveg/doboz, annyi bőven elég. ha nem ettem eleget, így is kicsit becsípek.
19/L, 53kg
Kicsit off, de évekig azt vallottam, hogy nem lehet sörtől berúgni rendesen, még télen egy éjjel megittam 8,5 liter sört:D úgy beálltam mint a gereblye:D elestem a jégen, kiejtettem a műanyagkorsót, pedig az lett vna a 9. liter:D
F/20 96kg
Pedro!
Na jó bevallom, kicsit a hőmérséklettel túloztam..D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!