Melyik volt a legrosszabb sör, amit ittál?
Nekem a grapefruitos...
Hányás.De az almás nem rossz.
A búzasörök!
Egyszerűen nem tudom meginni olyan rossz íze van, kb a pajtában hagyott patkányok járta takarmánybúza szagát érzem benne.
A búzasörhöz képest a Tesco Beer minőségi sör, azt legalább fenntartásokkal meg lehet inni.
@21:44
A búzasörhöz fel kell nőni. 18 évesen még mi is azt mondtuk, hogy fuj mi ez. Most meg már 300 ft-ot is kiadok egy üveg Löwenweißért. Viszont a Borsodi búza tényleg szar.
nagyon olcsó söröket nem veszek, ebből következően nem ittam még rosszat, de életem legnagyobb csalódása a guinness volt, meg a borsodi búza.
Valami szar guinness-t foghattam ki, elvileg a belgiumban gyártottak nagyon finomak, de amit itthon vettem (jó drágán), az szinte vízizű volt. Ugyanígy a borsodi búza, csak az legalább nem volt drága.
Viszont kellemes csalódás volt a soproni fekete démon, kifejezetten lágy lecsengésű, selymes búzasör, nagyon megtetszett, és a miller fehér is elég lágy és ízes sör. (nem szeretem a kommersz ízetlen söröket lásd Heineken)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!