Hogyan tudnék kijózanodni?
Figyelt kérdés
gyors és hatásos tipp kéne amitől végre le tudo, feküdni és nem leszek rosszul, hogy csináljam??? Gyorsan írjatok pls...2011. aug. 14. 02:56
1/11 A kérdező kommentje:
könyörgöm vki, nagyon szar ez így....;/
2011. aug. 14. 03:01
2/11 anonim válasza:
Próbálj meg hányni. Igyál nagyon sok vizet.
3/11 A kérdező kommentje:
pont a hányást akarom elkerülni:s a víz jóttesz és nem hányat???
2011. aug. 14. 03:09
4/11 anonim válasza:
Én mindig amikor party után hazamegyek egy jó kis fürdés és megiszok vagy 3-4 deci tejet és megyek aludni, másnapra már semmi bajom sincsen :)
5/11 A kérdező kommentje:
de felmek az ágyba és ott rosszul vagyok le kell jöjjek most is csak ülök és reménykedek hnem ébred fel senki... Tej megnincs itthon:s
2011. aug. 14. 03:16
6/11 anonim válasza:
feküdj le. belehalni nem fogsz, előbb utóbb úgyis elalszol.
ha meg jön a hányás, örülj neki, csak jobban leszel tőle.
7/11 anonim válasza:
en kulnek helyedbe a levegore es addig ulnenk mig ereznem hogy mar jobban vagyok es lefekudnenk aludni
8/11 anonim válasza:
igyál meg 1L tejet, az elvileg segít :D
9/11 anonim válasza:
Ha nem tudod hol a határ,akkor vállald a következményeit!!!!
Vizet igyál te barom!Sokat!
10/11 anonim válasza:
ha nagyon részeg az ember akkor érdemes nem szénsavasat inni. mentes víz, vagy valamilyen gyümölcslé amitől nincs hányingered. ha tudsz igyál kávét. a koffein segít. elnyomja az alkohol hatását, de az alkoholt nem semlegesíti. ne igyál túl sokat mert akkor a túl magas vérnyomástól fogsz szűkölni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!