Mi lesz akkor ha barátnőmmel, ketten megiszunk egy üveg fütyülőst?
"Mi haverral fejenként ittunk meg egy üveggel soundon" egy hét alatt nem kunszt:D
én nagyon ritkán iszok, így engem ált két sör teljesen boldoggá tesz, ez a szilveszter szokott lenni. fél üveg töménytől szerintem esnékkelnék. de mint jelezték ez egyén, kaja, gyakorlat függő
Mi barátnőmmel hétvégi bulik előtt fejenként egyet-egyet szoktunk inni.:D És utána jöhet a tequila.
Megjegyzem életemben egyszer hánytam piától.Az pedig az Absinthe volt.:D
Kedves 19:26!
Hát ráb*sztál mert nem vagyunk sem anorexiásak sem 14 évesek :) Tudjuk hol a határ, nem megyünk ész nélkül a falnak!!! Te meg gondolom egy tini kocka lehetsz aki unja a szánalmas kis életét és az teszi boldoggá ha másoknak beszólhat! De azért köszi hogy válaszoltál!
Köszönöm mindenkinek! Én sem hánytam még piától és a fütyülőst meg kivételesen szeretem. :D csak nem ittam még ilyen mennyiségbe.. :DD Ezért is voltam kíváncsi :)
"Hát ráb*sztál mert nem vagyunk sem anorexiásak sem 14 évesek :) Tudjuk hol a határ, nem megyünk ész nélkül a falnak!!! Te meg gondolom egy tini kocka lehetsz aki unja a szánalmas kis életét és az teszi boldoggá ha másoknak beszólhat! De azért köszi hogy válaszoltál!
"
hát kislány, te igazán mellétrafáltál 34 éves felnőtt nő vagyok, aki sajnos ismeri a mai tiniket (szakmai ártalom)...ha nektek fejenként 2,5 dl 37%-os alkohol lehúzása a bemelegítés egy bulira, akkor eléggé érdekes emberke lehetsz...és sajnos tapasztalatból írtam, amit írtam, mert a hajam égnek áll, amikor azt hallom a terhes vagy nem terhes, de nagyon elcseszett életű kistiniktől, hogy olyan seggrészegre itták magukat a buliban, hogy arra sem emlékeznek, mi történt...a naivabbak még el is hiszik, hogy a sok hasonló seggrészeg XY kromoszómás tini haverjuk teljesen megbízható és nem történik semmi a házibuliban csak békésen alukálnak...
Kérlek szépen én 20 éves vagyok a barátnőm pedig 21 :)
Miből gondolod hogy mi még utána inni fogunk? Egy szóval nem írtam hogy bemelegítés. Ennyi pia egész éjjel.
Lehet hogy a tiniket ismered, de sajnos én már nem vagyok az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!