Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi lesz akkor ha barátnőmmel,...

Mi lesz akkor ha barátnőmmel, ketten megiszunk egy üveg fütyülőst?

Figyelt kérdés
K.O?
2011. aug. 4. 18:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
egyénfüggő, hogy mennyire bírjátok az alkoholt. hajrá:D
2011. aug. 4. 19:03
 12/22 A kérdező kommentje:
Igazából buli előtt akarunk piázgatni, aztán úgy menni :))) Köszi mindenkinek :D
2011. aug. 4. 19:07
 13/22 anonim ***** válasza:
ha anorex 14 éves libák vagytok, akkor ketten fél liter töménytől pont olyan állapotban lesztek, hogy a buliban még ráisztok egy kicsit és az összes pasas baromi jól fogja magát érezni... ti meg majd jöttök ide 1 hónap múlva rinyálni, hogy hogyan lehet az, hogy terhesek/nemibetegek vagytok és nem tudjátok, mitől vagy kitől
2011. aug. 4. 19:26
 14/22 bix ***** válasza:

"Mi haverral fejenként ittunk meg egy üveggel soundon" egy hét alatt nem kunszt:D

én nagyon ritkán iszok, így engem ált két sör teljesen boldoggá tesz, ez a szilveszter szokott lenni. fél üveg töménytől szerintem esnékkelnék. de mint jelezték ez egyén, kaja, gyakorlat függő

2011. aug. 4. 19:27
 15/22 anonim válasza:

Mi barátnőmmel hétvégi bulik előtt fejenként egyet-egyet szoktunk inni.:D És utána jöhet a tequila.

Megjegyzem életemben egyszer hánytam piától.Az pedig az Absinthe volt.:D

2011. aug. 4. 19:34
 16/22 A kérdező kommentje:

Kedves 19:26!

Hát ráb*sztál mert nem vagyunk sem anorexiásak sem 14 évesek :) Tudjuk hol a határ, nem megyünk ész nélkül a falnak!!! Te meg gondolom egy tini kocka lehetsz aki unja a szánalmas kis életét és az teszi boldoggá ha másoknak beszólhat! De azért köszi hogy válaszoltál!

Köszönöm mindenkinek! Én sem hánytam még piától és a fütyülőst meg kivételesen szeretem. :D csak nem ittam még ilyen mennyiségbe.. :DD Ezért is voltam kíváncsi :)

2011. aug. 4. 22:39
 17/22 anonim ***** válasza:

"Hát ráb*sztál mert nem vagyunk sem anorexiásak sem 14 évesek :) Tudjuk hol a határ, nem megyünk ész nélkül a falnak!!! Te meg gondolom egy tini kocka lehetsz aki unja a szánalmas kis életét és az teszi boldoggá ha másoknak beszólhat! De azért köszi hogy válaszoltál!

"

hát kislány, te igazán mellétrafáltál 34 éves felnőtt nő vagyok, aki sajnos ismeri a mai tiniket (szakmai ártalom)...ha nektek fejenként 2,5 dl 37%-os alkohol lehúzása a bemelegítés egy bulira, akkor eléggé érdekes emberke lehetsz...és sajnos tapasztalatból írtam, amit írtam, mert a hajam égnek áll, amikor azt hallom a terhes vagy nem terhes, de nagyon elcseszett életű kistiniktől, hogy olyan seggrészegre itták magukat a buliban, hogy arra sem emlékeznek, mi történt...a naivabbak még el is hiszik, hogy a sok hasonló seggrészeg XY kromoszómás tini haverjuk teljesen megbízható és nem történik semmi a házibuliban csak békésen alukálnak...

2011. aug. 4. 23:05
 18/22 anonim ***** válasza:
ja amúgy hány évesek vagytok, ha nem 14, akkor max 15-16, ugye?
2011. aug. 4. 23:06
 19/22 anonim ***** válasza:
pazarlás..egyedül is megihatnád,többre mennél vele
2011. aug. 4. 23:06
 20/22 A kérdező kommentje:

Kérlek szépen én 20 éves vagyok a barátnőm pedig 21 :)

Miből gondolod hogy mi még utána inni fogunk? Egy szóval nem írtam hogy bemelegítés. Ennyi pia egész éjjel.

Lehet hogy a tiniket ismered, de sajnos én már nem vagyok az :)

2011. aug. 4. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!