Egy 1literes Spitz rum (80%-os) elég 4 embernek, hogy egész éjjel (22-06ig) pörögjenek, de nagyon?
Figyelt kérdés
még másik kérdésem is lenne: ha vennénk vmi piát, annak mivel lehetne fokozni a hatásfokát? A szódázást már próbáltam bornál és vodkánál, most pedig hallottam olyat h kávéfőzőbe víz helyett kell beönteni a piát... :O2011. júl. 28. 11:26
1/10 anonim válasza:
Húb*zmeget csak vodkával érdemes csinláni (kotyogós kávéfőzőbe)
2/10 anonim válasza:
A Spitznek ne próbáld növelni a hatását
Így is olyan részeg leszel, hogy anyád se ismerne felxD
3/10 anonim válasza:
Spitztől nem fogtok pörögni...
Egyrészt van egy olyan ocsmány íze, ami miatt nem birod lenyelni a második felest. Ha mégis sikerül legyűrni belőle 2 decit akkor pedig jó esetben fekszel tőle.
4/10 A kérdező kommentje:
és akkor milyen piát ajánlanátok amitől pörögnénk rendesen, és nem feküdnénk? (egyébként viszonylag jól bírjuk az italokat...)
2011. júl. 28. 12:13
5/10 A kérdező kommentje:
és #1: köszi az infót a kávéfőzős dologgal kapcsolatban! akkor azt a "húba*meg"et ha vmikor kipróbálom, akkor csak vodkával fogom csinálni...
2011. júl. 28. 12:16
6/10 anonim válasza:
ettől max a hátadon fogsz pörögni:D igyál vodka-bombát !
7/10 anonim válasza:
Spitz rum egy ütős jószág, kis mennyiségtől is elfekszel és nem pörögsz. Vodka- pezsi- energia ital, na ettől tuti fejreálltok pörög tőle a buli, de a fejfájásra is készüljetek fel.
8/10 anonim válasza:
Energia ital vodkával. Az pörget :)
Én 7 decis Royalt keverek 2 liter kobrához.
Teszkós vodkával iszonyat rossz.
9/10 anonim válasza:
1 liter 4 embernek? :||| iszonyatosan sok! nem pörögni fogtok, kifeküdni.
10/10 anonim válasza:
Ittál már valaha Spitz-et? tudod milyen erős? Ez fejenként 2,5 dl, elég nektek a fele is, attól is jól berúgtok, de inkább belassulsz, mint felpörögsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!