Sok a 0,5 literes Kalina vodka egy éjszakára?
Figyelt kérdés
Ha megiszogatom egy éjszaka az mennyire ütős? Illetve milyen mértékkel igyam meg az adagot? Cél a full részegség előtti jó állapot és azért bírom az alkoholt.2011. júl. 25. 01:08
1/10 anonim válasza:
Ha tényleg bírod az alkoholt, akkor igyad.. Bár ez akkor is sok.. Kezd el inni, és ahogy érzed magad úgy idd tovább.. De ha lehet felénél tovább ne idd..
2/10 anonim válasza:
az 10 feles... Fele is elég lesz
3/10 anonim válasza:
relatív, akarj bebaszni és két felestől is menni fog... ne küzdj ellene:P
4/10 Phoney válasza:
Este 6-tól reggel hatig simán meg lehet inni:P Persze azt leszámítva, hogy a kalinkát szenvedés lenyelni.
6/10 anonim válasza:
dobj hozzá narancsot, és lecsúszik simán az egész :)
7/10 A kérdező kommentje:
Naranccsal már lesz az 0,7 literes is. :-)
2011. júl. 26. 12:10
8/10 anonim válasza:
Mondjuk ha egy átlagos bulit számolunk 9-től 3-ig, akkor is elég egy embernek fél liter vodka. Gyanítom, hogy neked a fele is elég lesz. Én tapasztalt vagyok, persze megbírok inni sokkal több vodkát is, de általában fél litert iszom meg egy buliban. Azzal még úgy el lehet lenni hányás nélkül.
9/10 A kérdező kommentje:
Akkor a 0,2 literes is elég? :)
2011. júl. 26. 16:23
10/10 anonim válasza:
sztem úgy számolj, hogy óránként 1-1,5 deci. bőven kell az a 0,5ös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!