Mit ne igyak mivel, ill 2 plusz kérdésem?
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert már sajnos sokszor pórul jártam, és nem akarom elkövetni mégegyszer ezt a hibát.
Sajnos ha iszok, akkor mindig rosszul csinálom. Általában megiszok 3-4 sört, meg 3-4 felest, és már teljesen készen vagyok. Persze nem hagy ki az emlékezetem, de valahogyan mindig másnap hánynom kell. Pedig iszok is közte vizet. Ez azért van, mert túl sok alkoholt kellett feldolgoznia a szervezetemnek, vagy mi lehet az oka?Lehet hogy a sörben lévő szénsav (?) miatt jön fel?
És egy ráadás kérdés ti mennyi szoktatok inni, mit, és mi a súlyotok (kg) ? :)
19/F
Szerintem nem bírod a piát. Pl. a kínaiak is berúgnak rögtön, ez valamilyen enzimhiány, ha jól emlékszem rá!
Szerintem ne keverd, vagy sör, vagy vmi tömény! A szénsavas dolgok gyorsabban ütnek. A kevésbé szénsavasaktól pedig könnyen el lehet jutni a hányáshoz, mivel csak később érzed a hatását.
Én is elég hamar berúgok, 52kg vagyok és 160 cm (18/L). A bortól rúgok be a legjobba, 2dl-nek 2 óra múlva is érzem a bódító hatását. A pezsgő + energiaital változat hamar beüt, de nekem nem tart sokáig, arra szoktam inni töményet.
A pálinkát nagyon szeretem, a házit is megiszom, de inkább a Fütyülőst szeretem. Abból nekem nagyon sok kell 4-5 feles, de az is sokáig tart.
Ha szénsavasat keverek töménnyel, akkor hányok.
Tehát azt tanácsolom, hogy a töményt ne idd szénsavassal, nekem is árt.
Remélem segítettem valamit!:)
Szerintem ne keverd a sört a töménnyel.
Meg sokat segít ha eszel is közbe, persze kocsmában csak nem fogsz de házibuliba, minimum chips, keksz vagy ilyesmik lehetnek. Szerintem elégé normális ez nálad, van aki ennyit se tud inni van aki sokkal többet is. Hozzászokás is. plusz, igen a súly is számít egy nagyobb tömegű ember többet tud inni.
s az mitől van, hogy én nagyon ritkán iszok, több hónap is eltelik két ivás közt és elégé sokat tudok inni (még a 80%-os piákat is)és igazából nem igen rúgok, be, persze volt már ellenpélda, hogy elégé brutális volt a dolog, de álltalánoságban beszélek. Meg elégé hamar kitisztulok és másnaposság se szokott lenni. El se tudom képzelni, hogy lehet más nap hányni. Ez mitől van, gyors az anyagcserém? Például a dohány sincs rám hatással, vagy is úgymond nem tud függőséget okozni nálam 19/F 60 kg
A sörben lévő szénsav miatt van, de ezt el lehet nyomni 8-9 felessel, de én az absintot is ajánlom(ne sokat: max 7dl)
Súlyom 33kg és egyre fogy:)(ez lehet a partydrogoktól van)
A válasz megírásának időpontja: 08-03 01:15
lehet terhes vagy :s
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!