Ha megisztok pl. pár felest vagy néhány üveg sört, mennyi idő után kezditek érezni a hatását?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 13:56
1/6 anonim válasza:
pár feles és néhány üveg sör???kb 3 perc
2/6 anonim válasza:
Szervezet függő de ha ezt így lenyomod akkor 10 percen belül kell érezned a haátsát:)
3/6 anonim válasza:
Igyál egy felest,meg egy sört. Mire mindkettőt elfogyasztottad máris érzel valamit. Ez egyénfüggő,van aki már ettől is részeg,van aki csak elkezdi magát jobban érezni tőle.
4/6 anonim válasza:
Én nem bírom a piát. Már az első után érzem, hogy húz a fejem. :)
5/6 anonim válasza:
valaki ettől totál kiüti magát, de valakinek meg se árt.
A lényeg, hogy amit megeszünk, megiszunk az a vékonybelünkön keresztül szívódik fel, de az alkohol már a gyomorban, sőt már valamennyire a szájban is így az alkoholnak hamarább érezzük a hatását, pontos időt nem tudok, ez a mennyiségtől és alkohol tartalomtól is függ
6/6 anonim válasza:
attól is függ hogy most sör, vagy tömény, a sört én pl. miután lehúztam utána kb. 5 perccel később vág fejbe és tovább elhúzódik a hatása, míg a tömény azonnal hat, de hamarabb elmúlik a hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!