Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mivel tudom megspékelni a...

Mivel tudom megspékelni a piát, h ütős legyen? :D olyat akarunk mint a másnaposokban a srácok. Balcsira megyünk, szórakozni akarunk.

Figyelt kérdés

nem szeretnénk sem meghalni, sem súlyosan károsodni:'D de jol akarjuk magunkat érezni, az átlagnál jobban:D vagy legalább vmi emlékezeteset müvelni ésszerü határokon belül.

örletek?:)

elöre is köszi!

2011. jún. 27. 23:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A másnaposokban GHB-val, vagyis gina-val volt dúsítva az ital, ami teljes emlékezet kiesést okoz. Randi drognak is hívják, ráadásul illegális.

Jó ötleteket kaptatok, de egy vödrös koktél is tud olyan teleportálós amnéziát okozni...

2011. jún. 28. 06:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az nem detUx, hanem detOx.

Igyatok csak nyugodtan amit találtok, Zacher Gábor örülni fog nektek.

Agyatlanok.

2011. jún. 28. 20:01
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
lenne kapd már a fejemet, hogy írtam a 80%-ot. Gyerekek? ez kiderült? Ha a balcsira mennek, nem lehetnek olyan fiatalok. Milyen idősek vagytok?
2011. jún. 28. 20:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha itt kell érdeklődniük, hogy mit igyanak, akkor nem lehetnek túl időesk/tapasztaltak :)
2011. jún. 29. 03:25
 15/17 A kérdező kommentje:

sajnos nem tudtunk mindent kipróbálni, de igyekeztünk ahogy tudtunk!:) szuperül sikerült a kis nyaralás:D köszönöm az ötleteket, rajta leszek, h kiprobáljam az összeset majd:D

am 18-20évesek vagyunk!

2011. júl. 4. 22:40
 16/17 anonim ***** válasza:
23:58 :))))))))hihetetlen!!!:)))))
2011. júl. 11. 11:44
 17/17 anonim válasza:
29%
mondjatok egymásnak vicceket. mit képzelsz , mit alkoholizálsz?
2011. aug. 29. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!