Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a kedvenc koktélod?

Mi a kedvenc koktélod?

Figyelt kérdés

Szeretnék csinálni egy isteni koktélt, csak előtte végzek egy kis közvélemény kutatást :D

Köszi előre is a válaszokat.

2011. jún. 23. 14:46
 1/8 anonim válasza:
Nekem a zombie: [link] (kicsit erős) de ajánlom ezt az oldalt amit belinkeltem,majdnem az összes cocktail fent van és receptekkel együtt meg képek stb.!KOKTÉLOK FOREVER:)
2011. jún. 23. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:
A legelső: tequila sun rise, aztán gin fizz, b52 stb, mikor milyen kedvem van. holnap mi is nagy koktélos bulit tartunk:) jó koktélozást:)
2011. jún. 23. 14:55
 3/8 anonim válasza:
Én imádom a tejszínes alapú koktélokat, ha el megyek, hogy igyunk akkor mindig azt nézem, hogy melyikban van tejszyn!:)
2011. jún. 23. 15:04
 4/8 anonim válasza:
Swimming Pool :)
2011. jún. 23. 15:20
 5/8 anonim válasza:
Tequila Sunrise és a Pina Colada a legjobb :)
2011. jún. 26. 12:34
 6/8 anonim ***** válasza:
black army sör mellé.
2011. jún. 28. 09:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nos én nem vagyok nagy koktélos, egyedül a screwdrivert szeretem mert azt itthon bármikor elkészíthetem :D
2011. júl. 4. 14:17
 8/8 anonim válasza:

B52

Cuba Libre

Cosmopolitan

Mai Tai

Mojito

White Russian

2011. júl. 12. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!