Mi a kedvenc koktélod?
Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni egy isteni koktélt, csak előtte végzek egy kis közvélemény kutatást :D
Köszi előre is a válaszokat.
2011. jún. 23. 14:46
1/8 anonim válasza:
Nekem a zombie: [link] (kicsit erős) de ajánlom ezt az oldalt amit belinkeltem,majdnem az összes cocktail fent van és receptekkel együtt meg képek stb.!KOKTÉLOK FOREVER:)
2/8 anonim válasza:
A legelső: tequila sun rise, aztán gin fizz, b52 stb, mikor milyen kedvem van. holnap mi is nagy koktélos bulit tartunk:) jó koktélozást:)
3/8 anonim válasza:
Én imádom a tejszínes alapú koktélokat, ha el megyek, hogy igyunk akkor mindig azt nézem, hogy melyikban van tejszyn!:)
5/8 anonim válasza:
Tequila Sunrise és a Pina Colada a legjobb :)
7/8 anonim válasza:
Nos én nem vagyok nagy koktélos, egyedül a screwdrivert szeretem mert azt itthon bármikor elkészíthetem :D
8/8 anonim válasza:
B52
Cuba Libre
Cosmopolitan
Mai Tai
Mojito
White Russian
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!