Ballantines-en alul sose add, az mondjuk nem drága, 3-3500. Vannak olcsóbb fajták is, de akkor már inkább húzd meg az arcszeszes üveget.
2011. jún. 16. 20:49
2/8 anonim válasza:
esetleg Canadian Special Old úgy 2600 körül
De az olcsó általában kizárja a jót - és fordítva
2011. jún. 16. 21:08
3/8 Phoney válasza:
Olyan nincsen. 1-1 típuson belül (skót, ír, bourbon/tennessee, kanadai) az olcsóak eléggé egyformák. 3-5 év alatt nem lehet normális whiskyt érlelni.
Én a Label5/Grant's/egyebek (3000 fölötti skót whiskyk) alatt bele se kezdenék, de 1-2 üveg után rosszul voltam ezektől is.
(A legjobb ár/érték arányú olcsóvizskinek sokan a Canadian Special Oldot tartják (2500 Ft körül), de olyat nagyon rég ittam, szóval nem tudom.)
2011. jún. 16. 22:56
4/8 anonim válasza:
Johnnie Walker Red Label-t vagy Ballantines-t már vehetsz 2500 forint körül. A Canadian Special Old-ot múltkor 2200-ért láttam, és amúgy nem is olyan rossz. Ha tisztán vagy szódával iszod, akkor inkább az előbbieket válaszd, ha kevered kólával mondjuk, akkor a CSO is jó neked.
2011. jún. 19. 13:42
5/8 anonim válasza:
Szard le a whiskey-t vegyél ukrán vodkát 700 Ft-ért :D
2011. jún. 24. 01:26
6/8 anonim válasza:
mi számít olcsónak? szerintem a black valvet nem olyan rossz 2500-3000Ft, de akciósan kaphatsz grantsot, meg johnnie walkert kb. ugyanennyiért és azok jobbak.
2011. júl. 1. 15:43
7/8 Phoney válasza:
A black velvetet sok mindenki utálja, mert olyan mint valami 1-2 évig érlelt vodka karamellel... (technikailag tényleg az!)
Ez van akinek bejön, nekem pl nem. A Canadian S. Old hasonló ehhez (vettem egy üveggel végül), csak legalább érezni benne a gabonát (rozst), szerintem jobb. De ajánlani azt sem tudnám, max keverve.
2011. júl. 1. 16:07
8/8 anonim válasza:
Szerintem a jim beam nagyon jó és 3000/lierért türhető akármit mondanak jobb mint a többi szar 1000forintos vodka meg hasonló szarok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!