Kiadják a gyümölcsös sört? (18 alatt)
Figyelt kérdés
...a kisebb boltokban.(szinte semmi alkohol) Amúgy 14 éves vagyok, nem is nézek nagyon ki idősebbnek. Ha elkérik a személyimet, és rájönnek, hogy 18 alatt vagyok, akkor csak simán nem adják ki vagy mást is csinálhatnak? Amúgy konkrétan almásra gondoltam :D2011. jún. 15. 21:31
11/18 anonim válasza:
Ez semmi mástól nem függ csak az eladótól. Biztos lesz ahol eladják, sőt sanszos hogy a legtöbb helyen.
12/18 anonim válasza:
Vannak alkoholmentes gyümölcsös sörök is, azt kiadják.
Valamelyik válaszoló! Az, hogy te nem szereted, nem azt jelenti, hogy felesleges. Nem körülötted forog a világ!
13/18 anonim válasza:
Alkoholmentes gyümölcsös sör?! Én bármixerként még nem láttam ilyet, elárulnád mire gondolsz?
Ha alkoholmentes is, és gyümölcsös is, akkor inkább beszélünk szénsavas üdítőről, mert a sörhöz semmi köze.
14/18 anonim válasza:
Hátöö... nem tudom, hogy mennyire nevezhető-e akkor sörnek. Azt hiszem, a Holsteinnek van almás és mangós alkoholmentes söre.
15/18 anonim válasza:
Létezik alkohol mentes citromos gösser, azt tuti kiadják
16/18 anonim válasza:
A Gösser Natur Zitrone 0.0%, olyan mint mikor gázon készül a bográcsgulyás.
Jó íze van, de ne hívjuk már sörnek.
17/18 anonim válasza:
12:41: Van alkoholmentes gyümölcsös sör pl holsten is, epres, almás, citromos, szóval többféle, azt meg nem értem, miért hisztizel, hadd nevezzék csak sörnek :)
18/18 anonim válasza:
Jó, nevezzék de egy gösser zitrone 0.0%-ot ne említsünk egy lapon egy korsó Pilsner Urquell-al, vagy egy Hoegaarden-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!