Mielőtt tévedésbe esnénk, tisztáznám: nem alkoholista szeretnék lenni.
Gyerekkoromban a család férfitagjai rengeteget ittak, általában pancsoltat (anyum emiatt is vált el, apám később ebbe halt bele). Emiatt egyszerűen undorodom mindenféle alkoholtól. A minőségi bort ugyanolyannak érzem mint a pancsoltat,savanyú, mar, rossz még a szaga is, a többi meg egyszerűen le se megy a torkomon. Az egyetlen, amit szeretek, az a Mojito.
A mostani páromnak viszont szeretnék örömet okozni, ha néha egy elegáns vacsora vagy egy romantikus este közben megihatnánk egy pohár bort (na meg a későbbiekben sem lenne ez hátrány). Csak hogy le tudjam nyelni undorodás nélkül.
Gondolj arra,hogy mennyi munka van egy igazi,(minőségi) bor
létrhozásában!
2011. jún. 3. 12:03
2/11 Phoney válasza:
Próbálj likőrborokat (pl. vermut, portói, sherry).
Vermutból pl. Martini Rosso vagy Martini Rosato, ha szereted a fűszeres-gyógynövényes ízeket.
A másik kettő valamivel drágább (talán 3e-nél kezdődnek), azokból a félédes-édes változatok.
De az a legegyszerűbb, ha Baileys-t isztok:P
2011. jún. 3. 12:13
3/11 anonim válasza:
Ha egy jó ebéd vagy beszélgetés mellett iszogatsz minőségi, finom italt akkor észre sem veszed, hogy alkoholról van szó!
2011. jún. 3. 12:14
4/11 anonim válasza:
Én sem szeretem a borokat. Esetleg Tokaji Aszú? Én azt megiszom. A 6 puttonyos a legfinomabb. :) De a 3 puttonyos sem rossz.
2011. jún. 3. 12:26
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem azzal szerzel neki örömet,hogy a kedvéért olyat iszol,amitől undorodsz,hanem azzal,ha elmondod neki őszíntén,hogy nem szereted az alkoholt...anélkül is lehet beszélgetni.A bort én sem szeretem,lehet akármilyen minőségi...Koktélokat megiszom,de amit nyáron a nagymelegben szeretek az a citromos sör,próbáld ki...(Gösser,Soproni,Borsodi,ezekből finom)
2011. jún. 3. 12:27
6/11 anonim válasza:
Próbáld ki Colával a vörösbort.
2011. jún. 3. 12:53
7/11 anonim válasza:
Sehogy!!!! Attól lesz még csak értékes ember, ha nem iszol alkoholt. Ha ezt a párod nem érti meg, nem érdemel meg téged. Nem izlik, nem iszod!! Ennyi.
2011. jún. 3. 13:25
8/11 anonim válasza:
Ha hosszúlépésben iszod(az én kedvencem a rose)akkor sokat ihatsz, és nem nagyon tűnik fel, hogy bor is van a szódában.Hosszú lépés:1 dl. bor 2dl. szóda-netán ásványvíz.
2011. jún. 3. 16:11
9/11 anonim válasza:
az első is nagy marhaságot mondott. a szusiban is sok a munka, mégis undorodok tőle.
2011. jún. 3. 16:54
10/11 Sunrise válasza:
jah, viszont aki szereti a bort, annak már érdemes arra gondolni hogy hogyan is készült.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!