Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mondanátok ilyen italokat?

Mondanátok ilyen italokat?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Olyan alkohol tartalmú italokra lennék kiváncsi ami ütős de mégis a legpraktikusabb oylan szempontból, ha nem akarunk lebuikni. Gondolok itt, hogy ne legyen túl erős szaga, és lehessen álcázni, belekeverni valamibe. Meg persze az ár is fontos. Előre is köszi.
2011. máj. 31. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hogy érted hogy lebukni hova vinnétek? Osztály kirándulás?
2011. máj. 31. 22:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Ezt jól eltaláltad:D
2011. máj. 31. 22:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert egy isten vagyok... :D Amm sztem vigyetek abszintot... jó erős 85 fokos... egy felesől fejenként kész az egész osztály :D amm ugyse érzik mer nem kérik a tanárok hogy lehelj a pofájukba no para azt visztek amit akartok, mi 1 hónapja vodka vadmálnát meg jager kolát vittünk.
2011. máj. 31. 22:57
 4/12 anonim ***** válasza:

én az abszintot nem ajánlom, nagyon erős, nem kellene a fél osztálynak rókázással töltenie az osztálykirándulás estéjét.

és a 2. válaszolónak üzenem, hogy nem a "pofáját" szagolják a tanárok, hanem az üveget, amibe a pia van.

ami szagtalan pia az a vodka. összekevered naranccsal, a narancs palackjába viszed és azt ha megszagolják, akkor sem érzik meg :)

2011. máj. 31. 23:00
 5/12 anonim ***** válasza:
2. vagyok : BERAKOD AZ ÁGY ALÁ :D nem helyszínellők ezek hogy körülnéznek.
2011. máj. 31. 23:01
 6/12 anonim ***** válasza:

A mirinda szőlő mellé elfér egy kis vörösbor:)

De nem sok.

Kofola kólába jager. ilyesmi.

A vodkát elvileg nehéz kiszúrni. én mondjuk kiszúrnám...

Hmmm a kóla vodka talán a legkevésbé gyanús. csak ne 1-1 re csináljátok.

De amúgy sutyiba inkább vegyetek felest (tipli) feltépitek eldobjátok nem történt semmi.

2011. máj. 31. 23:02
 7/12 Phoney ***** válasza:
Vodkatej, eheheh. Undorítónak hangzik, de ha van gusztusod hozzá, akkor nem okoz hányást. És a tej sem romlik meg, hát nem királyság?:P
2011. jún. 1. 06:48
 8/12 A kérdező kommentje:
köszkösz
2011. jún. 3. 06:07
 9/12 Sunrise ***** válasza:
bármit tulajdonképpen. utána meg bekapsz egy rágót vagy erős mentolos cukrot.
2011. jún. 3. 21:43
 10/12 tothgubi válasza:

Figyu: Fogsz kb 1 kiló narancsot és beinjekciózod egyesével,mondjuk vodkával vagy konyakkal. Előző este csináld meg,rakd be a hűtőbe, kb 10-12 óra alatt átjárja az íze az egész narancsot. Kiránduláskor csak megpucolod és kész. Lehet,hogy a tanár meg is fog dicsérni,hogy mennyi vitamint eszel:)

Ja és baromi finom,és ütős is.

2011. jún. 3. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!