Megittam egy üveg vodkát. Normális vagyok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 22:40
11/31 anonim válasza:
Akad, akad. :D
Ha azt kérdezted volna, hogyan lehetsz luxusprosti, terhes vagy-e, mit csinálj, mert kiszakadt a gumi, a gyereked csuklik, a férjed megcsalt, több reakció lett volna! :D
12/31 anonim válasza:
,,Az alkohol öl, butít és romokba dönt", de a problémát nem oldja meg. Ha megoldaná a gondokat, akkor a kocsma belőlem élne meg.
14/31 A kérdező kommentje:
Ha mással iszom, attól még ugyanúgy én ittam meg, amit megittam. Mentem aludni... passz a passznak...
2011. máj. 18. 23:18
15/31 anonim válasza:
Egy üveg vodka után nem hinném, hogy tudnál valamit is csinálni. Valahol feküdnél/ülnél egy darabig. Milyen volt 7dl vagy 1l-es?
16/31 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
18/31 anonim válasza:
Ott buktad el, hogy akármilyen jól bírod a piát, ha ennyit kb két óra alatt benyomsz, még holnap se írnál így. XD Józanul többet mellégépel itt a legtöbb ember.
Am meg addig igyál, amíg bírod, mert a detox szar hely. 5 deci nem ügy ha nem húzóra megy. XD
19/31 anonim válasza:
Még tele gyomorra is beütne egy üveg vodka, szal jó kis műmájer vagy! Ekkora egy f-szt még nem láttam, h így tegye a fejét a nagy semmire!!!!
20/31 anonim válasza:
Persze, normális az, ha vki szomjas ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!