A fél literes kalinka vagy a kisebb üveges éri meg jobban árban? A kicsiben mennyi van?
Ha elmész akármilyen boltba, most már asszem kötelező kiírniuk literenként is, hogy menyi az ára, és akkor rögtön meglátod.
A legtöbbször a nagyobb éri meg jobban, ritka a kivétel.
Mondjuk a magyar kalinka (Zwack) egy utolsó hányadék ami csak berúgni jó (oké, tudom, gabonaszesz és nem finomszesz, ami nálunk már "minőséget" jelent), de ha arra kell akkor nem szóltam.
A kicsi 2 decis és 600 körül szokott lenni, a nagy fél literes és 1400-1500 általában. De általában a nagyobb olcsóbb. :D
És ugyan már... berúgni tökéletes, sajnos nem mindenki teheti meg hogy vesz Absolutot, vagy valami még drágábbat. XD
Közép???? Akkor miaz alsó?:D Ami a kalinka alatt van az nem alsó, hanem kommersz ( = finomszesz)
A közép az pl Finlandia vagy Smirnoff Red. A felső meg pl Russian Standard Platinum. Ennyit erről.
Én értem, hogy Magyarországon nincs pénz a felső kategóriára, de ettől az alsó nem lesz közép....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!