Magyarországon lehet még kapni valahol Bud sört?
imádtam! 5 sört vagyok hajlandó meginni, de ez benne volt!
(most már csak négy van)
1-2 hónapja a Váci úti Tescoban még volt, ha jól láttam. Ott előkerülnek a raktárból olyan dolgok, amiket máshol már rég nem lehet kapni. Amúgy miért, tán kivonják Magyarországról?
Mi a 4 másik?
rohanok és megnézem, kössz kössz!!!!! már hónapok óta nem látom sehol.....
miller, murphys irish red, budweiser, kelt,
azért ez a 4 egy kicsit nagyképű kijelentés volt mert megtudok inni mást is.... :D nem vagyok nagy sörös, igazából kajához szeretek heti egyszer kétszer inni egyet. abszolut nem sznobságból, de általában ezek közül választok. inkább meg iszok egy üveg drágább sört, mint 3 arany ászokat.
jó sör e a Bud? :D nos kinek mi. ha elolvastad a linket amit adtam, akkor a tesztelő szerint, nem. szerintem viszont ha nem vedelni akar valaki, akkor igenis jó!
nekem az a jellegzetes illat mikor beleszagolsz, nem jön be, de az íze nagyon és egyáltalán nem annyira szénsavas mint írja. sőt, annak ellenére, hogy 5% az alkohol tartalma inkább könnyű sörnek tartom.
kössz! az Edelweiss egy elég erős és karakteres búzasör, kicsit olyan erjedt íze van nem? meg ha jól tudom szoktak beletenni egy rizsszemet? miért amúgy?
nem jártam sikerrel! nem volt sajnos.....
vevőszolgálaton is megkérdeztem de elég bunkó volt az ember....
Sajnálom... Igen, ott a vevőszolgálatnál általában nagyon bunkók... Na, azért majd figyelem neked, hátha látok majd valamikor ilyen sört.
Hát igen, egészen találó jellemzés az Edelweissról. Valóban kicsit erősebb. Számomra letisztultabb ízvilágú, mint mondjuk a Löwenweiss. Természetesen a szűretlenről beszélek, a szűrtet nem szeretem :) És citromkarikával, az adja ki igazán az ízét (szintén minden normálisabb helyen raknak bele). Rizst nem mindenütt tesznek bele, azért kellene, hogy több, tartósabb habja legyen a sörnek. Nem vagyok oda a habért, de az Edelweissnál még azt is szeretem :)
na valamikor kipróbálom ezt az edelweisst! :D
azt meg nagyon köszönöm, hogy figyeled felbukkan e valahol a Bud! kössz mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!