Mit vennétek 15000 ftból?
Figyelt kérdés
3 napos osztály kirándulásra megyünk és ennyit szánnék rá. Miket vegyek belőle? Gondoltam Literes Jégerre, és még? 18/F2011. ápr. 17. 18:44
1/21 anonim válasza:
Jéger, óvszer, síkosító, csoki, keksz. :)
2/21 anonim válasza:
úgy-úgy.teljesen egyet értek az elsővel.:)
3/21 anonim válasza:
Énis, 10000-ből töményet, maradék 5-ből gumi+ami kell, meg csipsz,salsa szószt is vihetsz,meg ilyen szarokat. :D
4/21 anonim válasza:
Bazz mennyi pénzed van :D
Attól függ mit szeretsz inni. Ha ilyen nagy a keret, tuti vennék whiskyt is, akár Metaxát is. 5000-et nem tudom hogy lehet elkölteni gumira meg rágcsára, az legalább 2 esti csatakrészegségre elég.
5/21 A kérdező kommentje:
Sikosító nem kell, csoki,keksz lesz másnál, gumit ne számoljátok, mert azt vittem volna alapból is.
2011. ápr. 17. 19:26
6/21 anonim válasza:
S szerintem próbáld ki sráccal is. Egyszer élsz! :)
8/21 A kérdező kommentje:
ma 20:00
Hát tudod egy életem egy halálom de olyan b.u.z.i mint te nem leszek barátom.
2011. ápr. 17. 20:21
10/21 anonim válasza:
tortilla, valami szósz.
én becherovka-párti vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!