Mi történik ha beveszek egy kataflam-t, és ráiszok töményet?
Nem tök mind1, hogy most hogy írjuk? Én is n-el írtam igaz, és te le tudod írni, hogy hogyan végzünk egy teljes körű vízminőség vizsgálatot? Gondolom nem, mégsem szólok be, ennyi..:)
22L
Nem a kérdezőnek, hanem az egyik válaszolónak szól a válaszom.
Én úgy tudtam, hogy a pirin származékokra lehet inni (aszpirin, algopirin, kalmopirin...)
Bár én Algopirynre ittam (véletlen), iszonyú részeg lettem egyetlen korty bortól is.
Biztos, hogy nem a kettő kombinációja miatt volt. Az algopyrinnek lehetett valami mellékhatása, amit részegségként éltél meg, mert az agyad azon járt, hogy úristen érzek valamit, aztán meg, hogy jaj gyógyszerre ittam. Ez csak fokozhatta a bajodat.
A másik lehetőség, hogy a bor miatt lettél részeg. De azt bizton állíthatom, hogy a kettőnek egymáshoz semmi köze nincs, esetleg pszichésen.
Szervezet válogatja, hogy hogy fog reagálni. Tenném hozzá, hogy az emberek 90%-a rosszul viseli a fájdalomcsillapítóra a rövidet.
Én egyszer egy ilyet ittam: 2dl-es pohárban hubertus, portoricoi rum és vodka. Belemorzsoltam egy saridont és 2 nekifutásra megittam. Előtte ittam X sört, utána meg már kevesebbet.
Tudni kell, hogy az akkori legjobb barátom halt meg és nem tudtam, hogyan dolgozzam fel és mit kezdjek magammal. A vége az lett, hogy kifeküdtem az utcán egy padon, megmerevedtem, nem pislogtam, nem reagáltam semmire. A barátok ekkor kihívták a mentőket, meghányattak, elvittek az ügyeletre és ha nem találják meg a telómban anyum számát, akkor go detox. Hajnali 2 körül felhívták és eljött értem.
Szerintem tanulságos. Ilyet senki ne igyon! Egyébként H.A.L.Á.L. koktélnak neveztem el, de nem is ivott tudtommal ilyet senki és nem is ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!