Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen italt vegyek lasagne...

Milyen italt vegyek lasagne mellé?

Figyelt kérdés
Egy kedves ismerősöm meghívott egy lasagne vacsorára, és gondoltam viszek mellé valami italt, csak nem tudom hogy mi illene hozzá. Kérlek segítsetek!
2011. ápr. 4. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen bort, nem tudom milyen húsból készül, attól függően választanék.
2011. ápr. 4. 13:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt meg tudnád esetleg mondani hogy melyik húshoz milyen bor passzol? Szeretem a borokat de sajnos nem értek hozzájuk :)
2011. ápr. 4. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:

pálinkát xD

Amúgy szerintem egy jó rosé passzolna hozzá.

2011. ápr. 4. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez hátha segít:

[link]

2011. ápr. 4. 14:17
 5/8 anonim válasza:
100%

Száraz vörösbor. Húsos, paradicsomos, besamelles - vagyis tömény ételhez inkább azt.

Általában(!) fehér húsokhoz (szárnyas, hal, sertés) és könnyű ételekhez inkább fehérbor, vörös húsokhoz (vad, marha, kérődzők) és nehezebb paprikás, zsíros fogásokhoz vörösbor.

2011. ápr. 4. 14:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 4. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Koccintós száraz vörös
2011. ápr. 4. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Sangria!
2011. ápr. 4. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!