Egyéni érzékenységtől függ mi jön be neked. Nekem már egyik sem hat de én testépítő vagyok ezeknél sokkal komolyabb cuccokat iszom. Mindegyikkel az a baj hogy hintaeffektus felvisz majd ledob mélybe. Én már egy monstert is altatónak iszom. Ha valaki meg íze miatt veszi gratulálok mert mind pocsék pedig én iszom egy két keserű rossz cuccot de szénsavas energiaitalok viszik a prímet. Amelyikhez öntenek egy kis gyümölcslét az még hagyján.
De ha már itt vagyok ajánlok 12 órás hatású energiaitalt is. Előre mondom akkor íz miatt issza ilyet ne vegyen. 500 ml kiszerelése van 40 adag 3000 ft. Neve: Liuqvid Guarana [link] vizet vagy szódat öntesz hozzá és annyi. Egy adagjában:
-750 mg guarana
-150 mg coffein
- vitamin mátrix
Ja és Gurarna 100x jobb mint koffein mert koffein pláne filléres italokban mesterséges.
2011. márc. 31. 20:33
13/16 anonim válasza:
Én csak a Burnt iszom meg! :) Valahogy ez jön be a legjobban. Bár régen finomabb volt, amíg piros színű volt a leve! :D
2011. ápr. 3. 11:38
14/16 vaszily katalin válasza:
napi 2kávé.fözös.vagy fekete tea egésznap
2011. ápr. 3. 19:48
15/16 anonim válasza:
Igaziból szerintem nem nagyon van szüksége a szervezetünknek ilyesmikre... Én kávét is csak íze miatt iszok havonta talán egyszer... energia italt (rossz szokás) pia mellé iszok egy kicsit, h jobban üssön... Amúgy meg reggel hideg víz az arcodba két kör az udvaron és ha még mindig nem ébredtél fel, akkor fentebb olvastam egy edző bejegyzését szóljon neki tuti meg mozgatja úgy, h nem kell az ébresztő koffeinxD
2011. ápr. 4. 19:44
16/16 anonim válasza:
Szerintem van különbség!Bár ez attól is függ,mennyire vagy érzékeny a koffeinre!Én a burnt és a hellt szeretem,azokból elég fél doboz is,annyitól már érezhetően felpörgök,egy teljes doboztol viszont annyira felnyomja a vérnyomásom,hogy remegek :S de az ilyen tescos fajától semmi,annak az ízén is érezni,hogy agyon van vizezve...de nem muszáj drágának lenni,mert a hell pl még a red bullnál is jobb.de mint az adrenalin,cobra,stb,háát elég felejtős...ugyanúgy mint a wattnál a "natur"amibe nincs taurin.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!