Mate027 kérdése:
Hogy áltok a citromos sörr-el?
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 09:28
1/22 anonim válasza:
Nem szeretem.
(áltok=álltok, sörr-el=sörrel)
2/22 anonim válasza:
Nagyon szeretem:) főleg a Radlert:))
3/22 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. De csak a citromos Gössert. A többi annyira nem ízlik. max még van valamelyikből a bodzás fajta, az is jó.
4/22 anonim válasza:
A barátom csak ezt hajlandó inni, meg még a bodzásat. Amúgy nem nagyon sörös. :)
6/22 anonim válasza:
Nyáron jól esik néha, jól behűtve. Amúgy nem sörözök.
7/22 anonim válasza:
Nőknek jó meg gyerekeknek.Amúgy kóstoltam már de inkább maradok a hagyományos sörnél :)
8/22 anonim válasza:
Nem szeretem, pedig nő vagyok. Szerintem lónyál üdítő. Nekem egy sör legyen markáns sörízű.
9/22 anonim válasza:
Ha sörözni szeretnék, akkor nem citromosat fogok inni. De ha nyáron meginnék valami frissítőt, amiben még egy kis alkohol is van, arra tökéletes!
10/22 anonim válasza:
En szeretem, ha nyar, akkor sör es kb. egy szinten van nalam a citromos es a sima.
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!