Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A minőségi (azaz párolt) gint...

Phoney kérdése:

A minőségi (azaz párolt) gint tényleg nem lehet évekig tartogatni?

Figyelt kérdés

Hallottam valami ilyesmit, hogy idővel kicsapódhat belőle a gyanta, vagy valami hasonló, és ezért az egyetlen tömény, amit nem jó sokáig eltenni.


(Persze a finomszesz+borókaaroma típusokra ez biztos nem vonatkozik:)


2011. márc. 23. 15:15
 1/1 anonim ***** válasza:
én ilyenről nem hallottam, pedig relatíve sokat tanultam a ginről
2011. márc. 24. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!