Phoney kérdése:
A minőségi (azaz párolt) gint tényleg nem lehet évekig tartogatni?
Figyelt kérdés
Hallottam valami ilyesmit, hogy idővel kicsapódhat belőle a gyanta, vagy valami hasonló, és ezért az egyetlen tömény, amit nem jó sokáig eltenni.
(Persze a finomszesz+borókaaroma típusokra ez biztos nem vonatkozik:)
2011. márc. 23. 15:15
1/1 anonim válasza:
én ilyenről nem hallottam, pedig relatíve sokat tanultam a ginről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!