Milyen különleges dolgokból főztetek már pálinkát?
Figyelt kérdés
Elvileg szinte bármiből lehet főzni aminek van cukortartalma. Hallottam már párizsiról is. Érdekelne, hogy ki, mivel próbálkozott eddig.2011. márc. 21. 16:40
1/7 anonim válasza:
én semmiből, nem is tudom hogy kell, de a szomszédban lakik egy alkesz öreg, ő a töknek kivájta a belét, megtöltötte cukorral, visszatette a "kalapját", és elásta a homokba egy pár hétre (melegben). Állítólag fáint pálesz lett belőle, de semmi pénzért nem kóstoltam volna meg.
2/7 anonim válasza:
amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is
Szint mindenből lehet csak sok kell belőle hogy legyen 1-2 liter pálesz és ne csak egy kortynyi
3/7 anonim válasza:
én kóstoltam már diós pálinkát :) érdekes szokatlan íze volt ;)
4/7 anonim válasza:
A csipkebogyóból, de ha ahogyan én, te sem nem adsz hozzá cukrot, akkor nagyon sok kell belőle egy kevéske pálinkához, ráadául rettnetesen bök is... Viszont az íze kárpótol mindenért. :))
6/7 anonim válasza:
paprikából, nem valami jó, olyan büdösbogár utóíze van.. :S
7/7 anonim válasza:
Igazából almát raktunk hordóba és azt erjesztettük, de utána ráöntöttük a megromlott meggybefőtteket is, igaz ez az össz mennyiséghez képest elenyésző volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!