Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen különleges dolgokból...

Milyen különleges dolgokból főztetek már pálinkát?

Figyelt kérdés
Elvileg szinte bármiből lehet főzni aminek van cukortartalma. Hallottam már párizsiról is. Érdekelne, hogy ki, mivel próbálkozott eddig.
2011. márc. 21. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
én semmiből, nem is tudom hogy kell, de a szomszédban lakik egy alkesz öreg, ő a töknek kivájta a belét, megtöltötte cukorral, visszatette a "kalapját", és elásta a homokba egy pár hétre (melegben). Állítólag fáint pálesz lett belőle, de semmi pénzért nem kóstoltam volna meg.
2011. márc. 21. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:

amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is

Szint mindenből lehet csak sok kell belőle hogy legyen 1-2 liter pálesz és ne csak egy kortynyi

2011. márc. 21. 19:59
 3/7 anonim válasza:
én kóstoltam már diós pálinkát :) érdekes szokatlan íze volt ;)
2011. márc. 22. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
A csipkebogyóból, de ha ahogyan én, te sem nem adsz hozzá cukrot, akkor nagyon sok kell belőle egy kevéske pálinkához, ráadául rettnetesen bök is... Viszont az íze kárpótol mindenért. :))
2011. márc. 22. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Kutyaszrból! Annak is van nem?
2011. márc. 23. 01:26
 6/7 anonim válasza:
paprikából, nem valami jó, olyan büdösbogár utóíze van.. :S
2011. márc. 23. 02:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazából almát raktunk hordóba és azt erjesztettük, de utána ráöntöttük a megromlott meggybefőtteket is, igaz ez az össz mennyiséghez képest elenyésző volt.
2011. márc. 26. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!