Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Whiskey meg tud romlani? Mert.

A Whiskey meg tud romlani? Mert.

Figyelt kérdés
....itthon elővettem egy üveggel(bontatlan)Nézegettem a címkét és rajta van hogy 2002.12.23. Ezt szeretnénk elfogyasztani estére szerintetek vegyek másikat vagy semmi baja?
2011. márc. 13. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a dátum a gyártási időre vonatkozik. :P
2011. márc. 13. 14:53
 2/5 Phoney ***** válasza:
Nem romlik. A 2002 a palackozás lesz vagy ilyesmi.
2011. márc. 13. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Láttam már romlott alkoholt.DE abba látváányosan uszkálnak a dolgok és zavaros.Szerintem akkor esik meg ha nem megfelelően tárolták azaz gondolom aszáraz hüvös hely ami általában nem tesz kárt semmiben,ha meleg helyen volt tartva vagy napfény érte lehet baja.Nézd meg majd.
2011. márc. 13. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem üledékes, és nem úszik a tetején semmi gusztustalan, akkor semmi baja. A dátum a gyártási iső lehet.

Nincs okod másikat venni, egészségetekre!

2011. márc. 13. 19:43
 5/5 anonim válasza:
Meg ne idd! Küld el nekem, majd én megsemmisítem, veszélyes hulladék :) Amúgy a whiskey csak pocsékba tud menni: 1 ha más issza meg, 2 ha kiborul.
2011. márc. 22. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!