Redbull Whiskey-vel?

Figyelt kérdés
Egyik haverommal szeretnénk inni ( 14 évesek ) redbullt whiskey-vel de azt mondják káros és ne igyunk.Szerintetek tényleg ne igyunk?Meg egyáltalán finom íze van ? Csak azért iszunk ilyen fiatalon mert haveromnak ma van szülinapja és ünneplünk.Légyszives csak értelmes válaszokat. :D
2011. márc. 12. 21:25
 1/10 anonim válasza:
34%

Hát én a wiskeyt szeretem az energia italt viszont nem...

Ne rontsátok el a wiskeyt:D

15/F

2011. márc. 12. 21:30
 2/10 Phoney ***** válasza:
100%

14 évesen az ember egyébként sem nagyon érzi, hol van a határ, és a Red Bull ezt még sokkal tovább súlyosbítja.

Fennáll a veszélye, hogy túl sok alkoholt, vagy túl sok red bull-t isztok (mindkettő lehet veszélyes), vagy mindkettő. Ha nem bírjátok magában, akkor inkább kólát vegyetek hozzá.

2011. márc. 12. 21:32
 3/10 A kérdező kommentje:
hát a whiskeyt meg az energiaitalt is birjuk de amugy nem ettől szeretnénk berugni .. szerintem innánk 2 pohárral és elég lenne : D
2011. márc. 12. 21:38
 4/10 Phoney ***** válasza:
84%
Szerintem egy red bullnál többet nem érdemes meginni szesz mellé (hacsak nem az a cél, hogy emlékezetkiesős-árokbanfetrengősre vedd az estét), de még így is abba a tévedésbe ejthet, hogy jobban bírod a piát:P
2011. márc. 12. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:
25%

figyu a wiszki red bull -tól nem lesz bajod, mert én is iszom

3-4 nagy redbullt meg 1 üveg csivaszt toltam le tegnap este.

az igaz h most is kavarog a gyomrom mert ráittam 1 ü pezsit, de nem lehet beledögleni :)

jah az ize fino csak felesbe kell tolni, meg kicsi pepsivel lehet higítani.

am inkább vodkát igyál sio narancsal nah aza jo

2011. márc. 12. 22:49
 6/10 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy felesbe ? ketten igyuk?
2011. márc. 12. 23:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha már mindenképpen alkoholt szeretnétek, igyatok valamit tisztán. Vagy whiskey-kóla, bacardi-kóla.

Az energiaitalokban van olyan hatóanyag, amire nem kellene alkoholt fogyasztani. megértem, hogy van, aki már csak attól tud felpörögni, mert már annyira megszokta a szervezete az alkoholt, de nem kellene erőltetni :)

2011. márc. 13. 01:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen alapból max. egy pohár sört/bort/pezsgőt igyatok.

Am a whisky inkább kólával jó. Energiaitallal nem igazán szeretem az alkoholt.

2011. márc. 20. 19:53
 9/10 anonim ***** válasza:
kérdező azt h felesbe azt ugy értettem h 1 pohár tartalmának fele whiskey fele üccsi. vagyis 1 liter piának kb fele a W és a másik fele a hígító ami lehet kóla v der bull v akármi
2011. márc. 20. 20:05
 10/10 anonim ***** válasza:
37%
ha meg akarjátok ölni a májatokat, nyugodtan
2011. márc. 20. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!