Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hány éves kortól adnak ki bort?

Hány éves kortól adnak ki bort?

Figyelt kérdés
Mondjuk spar, penny, profi meg ilyen helyeken? És kb mennyiért?
2011. febr. 24. 17:58
 1/6 anonim válasza:
Úgy tudom,mint a cigire,itt is a 18 év a korhatár.Bort már 200 ft-tól is kaphatsz.Bor??Tablettás bor!Szőlőt sosem látott!:(
2011. febr. 24. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Jó minőségű bort 100ftokért nem tudsz venni bár sztem már azoknál sem lehet tudni biztoaan mi van benne...amúgy meg 18 év alatt nem lehet..az más kérdés h alahol nem foglalkoznak vele.De ha még nem töltötted be akkor vmien kisboltban éjjelnappaliban próbálkoznék nem nagy bevásárlókban.Bár nem lehet tudni épp hol macerálnának emiatt.Engem vannak akik 16,17 évesnek néznek 20 évesen és még sosem volt gondom ebből.Nem kérték el sehol a személyimet.
2011. febr. 24. 18:07
 3/6 anonim válasza:

jó hogy valakinek válaszolhatok erre a kérdésre.

én 14 éves koromtól veszem meg a piát az aktuális haveri társaságomnak. soha nem jelentett különösebb problémát hogy megoldjam. a legkisebb boltokban nagyon ritkán kérték el az igazolványom, kocsmában soha. sparban és pennyben általában elkérik, teszkóban és lidlben pedig szinte mindig.

de van egy nagyon jól működő módszer amivel megtudod oldani az alkoholbeszerzést :P

bemész a boltba összeszeded ami kell és megkeresed a boltban aktuálisan jelen levők közül a legalkalmasabbat arra hogy megvegye neked. (gyerekes anyuka, nagymama nem a legjobb :D) melósnál esélytelen hogy visszamondjon.

egyszer teszkóba 15ezerért vettem piát a társaságnak és pont egy kanadai idősödő úriembert találtam be. nemtaláltunk közös nyelvet, kezébe nyomtam a pénzt, ő fizetett mi meg jóléreztük magunkat utána

ennyire egyszerű ez az egész. (19/f)

2011. febr. 24. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:

18 évestől adnak ki szeszesitalt és dohány árut.

Bor mennyibe kerül? Márkája és minősége válogatja, de azt úgyis látod a polcon az árát, azt minek kérdezed itt?

2011. febr. 24. 18:13
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2011. márc. 8. 19:44
 6/6 anonim ***** válasza:

18

Amúgy de utálom a SPAR pénztárosait, a fősuli mellett van egy SPAR, ott szoktam kb hetente 1x venni egy sört, mindig mikor veszek elkérik a személyimet, úgy hogy 195cm magas vagyok 95kg meg olyan szakállam van mint Bud Spancer-nek

Egyszerűen nevetséges

2011. márc. 15. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!