Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen italt vegyek ha megyek...

Milyen italt vegyek ha megyek buliba?

Figyelt kérdés

Hétvégén megyek házibuliba és rövid piát akarok venni, árban maximum 2000Ft-ért. Mit vegyek?

Én megjegyzem h a vodkában gondolkodtam, mert az olcsó. Viszont akkor Royal vagy Kalinka?

Válaszokat előre is nagyon köszönöm.

2011. febr. 16. 17:30
 1/8 anonim válasza:
Ha már vodka, szerintem Finlandia, bár azt magában inni...
2011. febr. 16. 17:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Kalinka Szamovár (vagy vmi ilyesmi, az pont 2k körül van, és iható. Esetleg, ha pesti vagy, akkor Ázsia Centerben/Lehel piacon nem sokkal többért tudsz venni Fütyülőst, ami itatja magát.

Ha simán Royal/Kalinka vodka a kérdés, akkor egyértelműen a Finlandiát választanám. (Citromos (vagy limeos?) ízesítésűt beleöntöd citromos Ice Teabe, és nem érzed az alkoholt, de hirtelen megcsap.)

Bár ez már nem a kérdés része, ha ilyen keveset szánsz rá, akkor inkább bort vegyél, mert abból olcsóbban berúgsz, és kevésbé károsít (bár lehet nem a kannás), mint a tömény.

2011. febr. 16. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Vagy vegyél fel liternél kisebb kiszerelésű vodkát, és melle mondjuk narancslevet
2011. febr. 16. 18:14
 4/8 Phoney ***** válasza:

Akárhogyis, ennyi pénzért csak vodkából lehet iható töményet venni (vagy házipálinkából). Ha meg tudod venni a Bols-t akkor azt, ha nem, akkor royal/kalinka közt is van annyi ingadozás, hogy egyik se igazán jobb.

A kalinka szamovár meg olyan, hogy kispórolnak belőle valami 8% alkoholt, aztán löknek bele teát meg mézet...teafüvet otthon is tudsz bele áztatni.

2011. febr. 16. 18:17
 5/8 anonim válasza:
Szerintem meg felejtsd el,hogy 2000-ért töményet veszel!Sajna ennyi pénzért csak káros,ócska piákat lehet kapni!Elsősorban nem is maga az alkohol káros(bár az is,tény)hanem az olcsó,rossz minőségű piák!Valakivel beszélj össze aki szintén megy a buliba,összedobjátok a kesst,és négy ropiért már egész korrekt pálinkákat lehet kapni!Kettőtöknek is bőven sok lesz egy üveg tömény:)Most hasraütésböl nem tudom pont az árakat,de a zsindelyes,szicsek,savanya pálinkák jók!
2011. febr. 16. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Vegyetek Royal-t,aki meg nem bírja magába az minek issza?
2011. febr. 16. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:

A minőséget meg kell fizetni!

2000 forint alatt max. egy-két fajta törkölypálinkát tudok ajánlani,vagy ha szeretitek a keserű likőröket ,akkor a Julianus barát nevű italt!!40%-os és egész iható!

Beszerezhetőek a hipermarketekben!

Jó szórakozást!

2011. febr. 16. 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Black Velvet Whiskey, az pont kétezer:D
2011. márc. 9. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!