Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 13 évesen mennyire ártalmas...

13 évesen mennyire ártalmas inni (alkoholt) gyakrabban is?

Figyelt kérdés
nem rólam van szó:)
2009. febr. 10. 15:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ez manapság miért menő a 12-13 évesek körében... Szerintem nagyon szánalmas és nem is értem... Ettől érzik magukat nagynak?! Semmit nem tudnak az ÉLETről de már teljesen depresszióba esnek ha 1 hét után elhagyja őket egy pasi. Mi lesz így belőlük?!?!! Persze ne általánosítsunk. Tisztelet a kivételnek.
2009. febr. 19. 22:01
 12/17 A kérdező kommentje:
utolsó válaszadó, nagyon igazad van...amúgy az osztálytársaim.....én nem akarom ilyen korán elkezdeni tönkretenni magam
2009. febr. 20. 10:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
ne is! attól még hogy ezzel ők nagynak akarnak látszani, Te ne tedd! tényleg nem éri meg! a cigi sem! én 14 évesen kezdtem, 15 évesen nagyon nehéz volt leszokni, csak azért mert rossz társaságba kerültem, hülye voltam és a többieket követtem...
2009. febr. 21. 22:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Nagyon ártalmas a gyerek jövőjére és fejlődésére nézve. Nem vagyok orvos, de szerintem kaphat bármilyen rohamot, vagy alkoholmérgezés végzetes is lehet...De ezeket csak én gondolom. Mert semmi jó nem sülhet ki abból, ha egy 13-14 éves házipálinkát iszogat. Ha már annyira inni akartok, maradjatok a tojáslikőrnél, egy - két pohár ünnepekkor és kész.

Fiatalon nem kell elcseszni az életet, mivel ilyen banda, ahol a gyerekek már 13 évesen isznak - gondolom mellette cigi is imitt amott előkerül - azok pár év múlva lehet drogoknál kötnek ki.

Ezek mind csak feltételezések.

2009. febr. 27. 17:48
 15/17 anonim ***** válasza:

14 éves kor alatt minden korty alkohol tilos.

Volt egy súlyos tévedés az egyik válaszban: az agysejtek nem szaporodnak! Számuk a születéskor a legmagasabb.

Az alkohol öli az agysejteket- tehát nem a szaporodásukat gátolja!

Természtesen nem csak az agyra káros.

2009. márc. 2. 19:26
 16/17 anonim ***** válasza:
A legelső válaszoló írta ezt a téves dolgot, amire utaltam.
2009. márc. 2. 19:27
 17/17 anonim válasza:
Annyi idősen mi se voltunk kutyák hát ugyebár egyszer ki kell próbálni ,de az nem azt jelenti h rendszeresen ráadásul töményet .Annak semmi értelme.De majd még nőjjön néhány évet és akkoor buliban vagy csak úgy elmehet az az üveg sör aztán rájön előbb utóbb hogy a pénzt is bekéne osztani valamilyen módon.
2009. márc. 14. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!