Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Jägermeistert le kell...

A Jägermeistert le kell húzni, vagy kortyolgatva "illik" inni?

Figyelt kérdés
Nyilván nem kell sehogy sem,de mégis, hogy szokás inkább?:D Én speciel egybe megiszom a pohárból,nem kortyolgatom.
2011. jan. 15. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem én csináltam, egy csomó helyen fönt van ez a kép....elég beadni google-ba, h "jager infuzió" ;) Én is így kerestem most rá;))
2011. jan. 16. 00:42
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
ez a kép már 5 éve nem vicces
2011. jan. 16. 02:37
 13/16 anonim válasza:

Kedves első válaszolótól kérdezem; most te attól leszel k**vára trendi és eu-konform ha kortyolgatsz? Így is el lehet pusztítani emberes adagokat szóval nem jelent semmit...

Jagert én személy személy szerint favorizálom, sőt bátran merem kedvenc piámnak nevezni, pedig néhány itallapot végigittam már. Egy feles persze simán húzóra, de ez szerintem alap minden felesnél. Ha az íze miatt iszom a Jagert akkor nálam a 2 decis pohár játszik.

2011. jan. 21. 14:09
 14/16 anonim válasza:
rövidet szerintem is húzóra. és akár alkeszos, akár nem, én lány létemre is simán leküldöm a feleseket... kicsit vicces mikor 5 centet is képes vki fél napig szürcsölészni...xD nem véletlenül "rövödital" a nevük...
2011. jan. 26. 22:31
 15/16 anonim válasza:
előző vagyok, elírtam:D "rövidital" nem "rövödital":DD
2011. jan. 26. 22:32
 16/16 Phoney ***** válasza:

A rövidital az a magyar nevük.

És pontosan azért, mert nálunk csak kétféle divatos:

- a pálinka, amit általában nem érlelnek, vagy nem sokáig, így a többi közt karcosnak számít (bár igazából azt is lehet 1-2 centenként nyelni, több ízt érezni belőle, mint ha csak "átfolyik az arcodon")

- külföldiból csakis az alsó- és a középkategóriás, mert arra van pénz.

Ha találsz egyáltalán olyan embert, aki szokott inni mondjuk single malt whiskey-t vagy minőségi brandy-t, akkor kérdezd meg, benyel-e egyben féldecit. Jó hülyén fog rád nézni, hacsak nem röhögi el magát. Amíg nem volt pénzem normális töményre, én is lehúztam mindent.

2011. jan. 26. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!