A Jägermeistert le kell húzni, vagy kortyolgatva "illik" inni?
Kedves első válaszolótól kérdezem; most te attól leszel k**vára trendi és eu-konform ha kortyolgatsz? Így is el lehet pusztítani emberes adagokat szóval nem jelent semmit...
Jagert én személy személy szerint favorizálom, sőt bátran merem kedvenc piámnak nevezni, pedig néhány itallapot végigittam már. Egy feles persze simán húzóra, de ez szerintem alap minden felesnél. Ha az íze miatt iszom a Jagert akkor nálam a 2 decis pohár játszik.
A rövidital az a magyar nevük.
És pontosan azért, mert nálunk csak kétféle divatos:
- a pálinka, amit általában nem érlelnek, vagy nem sokáig, így a többi közt karcosnak számít (bár igazából azt is lehet 1-2 centenként nyelni, több ízt érezni belőle, mint ha csak "átfolyik az arcodon")
- külföldiból csakis az alsó- és a középkategóriás, mert arra van pénz.
Ha találsz egyáltalán olyan embert, aki szokott inni mondjuk single malt whiskey-t vagy minőségi brandy-t, akkor kérdezd meg, benyel-e egyben féldecit. Jó hülyén fog rád nézni, hacsak nem röhögi el magát. Amíg nem volt pénzem normális töményre, én is lehúztam mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!